Niezłe zalecenia dla kobiety w ciąży "mam się wstawić do 18", pierwsze słyszę, że kobieta przed porodem ma się upić
a tak na poważnie to 3mam mocno kciukasy za Was, powodzonka!!!!!
Mlodak - super wieści, choć współczuję przeżyć. Jak będzie u Ciebie położna to może powiedz jej o tym, że mało krwawisz, bo nam położna powtarzała na SR, że połóg to połóg i nie powinien trwać za krótko, bo wszystko musi się oczyścić, dlatego to też powinno być pod kontrolą.
KlusiaM - śliczna dzidzia!!
Poryczałam się ze śmiechu i oplułam monitor
.
Muńka - dzisiaj położna już u mnie była. Jutro ma być pani doktor to jej powiem. Dzięki za zwrócenie uwagi :-)
Lui - super
zazdroszczę wszystkim mamom po sn Ja czuję się jak inwalidka
Czy WAs też boli tak kręgosłup?
Od którego dnia po porodzie zaczya się pocenie nocne- ja cąły c opuchnięta jak buldog?
aha i mamy po cc, dostałyście zastrzyki clexane do domu?
no i mam cyce jak kamienie tylko mała chyba po 3 razach z butli nie chce sie męczyć i wkurza mnie to
Ja zaczęłam puchnąć na drugi dzień po porodzie, nogi miałam jak buziak na zdjęciu które wstawiła, ale wszystko samo zeszło, bez pocenia się. Dopiero wczoraj w nocy spociłam się jak dzika świnia - wszystko mokre, łącznie z gaciami i pościelą.
Mi zastoje zrobiły się w szpitalu jak mały miał żółtaczkę - kapusta nie pomagała, za to świetnie poradził sobie z nimi termofor! Przed odciąganiem kładłam go na piersi i potem w tym miejscu gdzie były najtwardsze podczas odciągania. Niecałe 2 dni okłądów i po problemie. Polecam.