reklama
Kurdę co się z nami dzieje?Carla ja z rana też miałam co jakieś 10 min. z godzinę i później cisza, po południuu tak samo a teraz to już wcale...
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Carla - sorry za pytanko ale to u mnie na czasie jak wyglądał Twój czop?
Swoją drogą - może w nocy się zacznie??
Bo mi chyba odszedł 3 kawałek czopa, spory tak jak wczoraj, więc chyba już ostatni... Bo to razem to już spory kawał czopa się zebrał z tego co mi wypadło ;P ;P
Bo mi chyba odszedł 3 kawałek czopa, spory tak jak wczoraj, więc chyba już ostatni... Bo to razem to już spory kawał czopa się zebrał z tego co mi wypadło ;P ;P
veritaserum71
Fanka BB :)
Wam dziewczyny po przerwie :-)
Dzisiaj dostaliśmy wypis Nie mogę uwierzyć, ze mam to już za sobą
Ledwo chodzę i to nie przez szwy (mam dwa do ściągnięcia i kilka wew) ale przez hemoroidy To coś strasznego, oby Was ominęły!!
Lewatywy mi nie proponowali, ale jakoś o tym nie myślałam. Zresztą przy bólach partych to ostatnia rzecz o której się myśli. Wtedy ma się wszystko w d...pie aby tylko urodzić Nie przejmujcie się tym dziewczyny. Lekarze i położne nie jedno widzieli
Strasznie duzo dzieciaczków urodziło się pod moja wirtualną nieobecność. SERDECZNIE GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM MAMOM!!!
ps.
Wróciłam dzisiaj i jak zobaczyłam starszego syna to nie mogłam się nadziwić jaki jest duży, a tylko tydzień go nie widziałam
Ekspresowych porodów jak zwykle życzę :-)
Dzisiaj dostaliśmy wypis Nie mogę uwierzyć, ze mam to już za sobą
Ledwo chodzę i to nie przez szwy (mam dwa do ściągnięcia i kilka wew) ale przez hemoroidy To coś strasznego, oby Was ominęły!!
Lewatywy mi nie proponowali, ale jakoś o tym nie myślałam. Zresztą przy bólach partych to ostatnia rzecz o której się myśli. Wtedy ma się wszystko w d...pie aby tylko urodzić Nie przejmujcie się tym dziewczyny. Lekarze i położne nie jedno widzieli
Strasznie duzo dzieciaczków urodziło się pod moja wirtualną nieobecność. SERDECZNIE GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM MAMOM!!!
ps.
Wróciłam dzisiaj i jak zobaczyłam starszego syna to nie mogłam się nadziwić jaki jest duży, a tylko tydzień go nie widziałam
Ekspresowych porodów jak zwykle życzę :-)
Carla - sorry za pytanko ale to u mnie na czasie jak wyglądał Twój czop?
Najpierw plamiłam po sobotnim badaniu...i dużo śluzu...dziś po skurczu taki glut śluzowy zabarwiony krwią...
Siostra mojego K...mówiła, że jej wyglądał jak placek ziemniaczany! Ja aż takiego nie miałam...tylko gluta :/
Waris
Może seksik by pomógł ale teraz po odejściu czopa to ja nie zaryzykuję.
Z resztą mojego męża zmolestowałam tylko 2 razy. Jak się chłopak przemógł, pogodził ze "stukaniem dzidzi w czoło" tak mi ten czop wczoraj odszedł i teraz to ja nie chcę a on owszem, normalnie jak czapla i żuraw....
Mój też wyglądał jak galaretka, glutek taki ciągnący ale bardziej brązowawy
Z resztą mojego męża zmolestowałam tylko 2 razy. Jak się chłopak przemógł, pogodził ze "stukaniem dzidzi w czoło" tak mi ten czop wczoraj odszedł i teraz to ja nie chcę a on owszem, normalnie jak czapla i żuraw....
Mój też wyglądał jak galaretka, glutek taki ciągnący ale bardziej brązowawy
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ja nie wiem co Wy macie z tym celibatem po odejściu czopa... Czy którakolwiek dostałą takie JASNE zalecenia od swojego ginekologa?? Bo ja tylko słyszałam, że jak ma się infekcję, to lepiej nie, ale że przed infekcją to też chroni ph, bakterie kwasu mlekowego w śluzie i jeszcze pęcherz płodowy chroni dziecko... Za to prostagladyny w spermie mają szansę bez czopa dotrzeć dalej i lepiej rozmiękczyć szyjkę macicy, przyspieszając rozwarcie a tym samym poród...
reklama
Waris
Poczytałam ciut na necie o tym seksie po odejściu czopa, większość jest za - oczywiscie jeśli jesteśmy po terminie. A co tam jeszcze dziś zmolestuję mojego chłopa, jak pisałam nie uśmiecha mi sie leżeć jeszcze do 2 tyg na patologii. Dzięki dziewczyny, co ma być to będzie ;-)
Życzcie mi powodzenia ;-) ja wam również życzę rozwoju akcji.
Życzcie mi powodzenia ;-) ja wam również życzę rozwoju akcji.