reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A u mnie ani sex, ani mycie okien ani dźwiganie zakupów - też nic nie działa. Codziennie dostaję smsy czy już urodziłam, rodzinka od tygodnia wyczekuje aż się coś zacznie - a tu nic:-(
Mamina ciekawe kiedy urodzimy??? Może tego samego dnia??

reklama
mój też sprytnie omija temat seksu, a jak już nie umie sie wykręcić, to dziwnym trafem przysypia na kanapie:baffled:, ale powiedziałam że dzisiaj nie ma odwrotu, bo chcę jutro urodzić
no ale zobaczymy wieczorem czy się moich gróźb wystraszył...

Za godzine mam wizyte w szpitalu, zobaczymy co powiedza, oczywiscie skurczy nie mam "ani pol" jade sprawdzic czy z mala wszystko ok.
Trzymajcie kciuki.

hej,
mnie dzisiaj od rana napierdziela w kroku że ruszać sie nie mogę i do tego macica sie stawia, mała fika...czyżby na dniach. miałam zaplanowany dzień na lenistwie u mamy na wiosce a skończyło się tak, że siedzimy (czyt. ja leżę) w domu. M miał jechać na motor ale go nie puściłam. masakra. byle do jutra- jutro ktg, badanie, moze znowu zostanę. idę zobaczyć co mi jeszcze brakuje w torbie.

Asik mysle ze bedziesz pierwsza z racji pierwszenstwa paskowego :) nie obraze sie jesli sie myle. Bardzo chetnie bede rodzic w twoim terminie. A bierzes epidural odrazu? robili ci masaz szyjki? Wogole pusc mi sygnal bo nie mam twojego numeru gdzies posialam

Witam się i ja
U mnie też b/z nic zero skurczy oprócz bólu krocza i lekkiego stawiania się brzucha !!!!
Kurde jutro mam wizytę u gina i nie wiem co robić w związku z tym moim spojeniem łonowym bo niby jest trochę lepiej ale boję się że podczas sn mogę jednak pęknąć i nie wiem czy nie napierać jednak gina o cc ?? !!

dzien dobry:-)
my nadal w szpitalu i niestety zaczyna sie zoltaczka wiec chyba posiedzimy. ale nie jest zl poza tym ze mam juz zakrwawione suty o_O
jas ma mega sile podczas ssania a ja nie mam prawie wcale pokarmu wiec walczymy i musimy dokarmiac butla...
poza tym jest cudowny glownie spi ale wpasnie czytam ze to znaczy ze bilirubi.a wzrasta?
AVO kciuki za twoja mala :-D
i gratulacje dla nowych mam!

Josie, AVO, trzymam kciuki, żeby jednak żółtaczka przeszła bokiem !!!

A ja jestem podjarana, bo znalazłam firmę, która produkuje takie buty dla dzieci, jakich ja od dawna szukałam dla Szymka, czyli takie jakie ja i mój brat obydwoje całe lata w dzieciństwie przechodziliśmy, a mianowicie SIATKI :D ja je uwielbiałam, nie miały sobie równych, jutro do nich dzwonię i pytam, jak je można zamówić i czy gdzieś do Warszawy je przysyłają może.
a buty takie:
025_9[1].jpg

reklama
Witam się i ja
U mnie też b/z nic zero skurczy oprócz bólu krocza i lekkiego stawiania się brzucha !!!!
Kurde jutro mam wizytę u gina i nie wiem co robić w związku z tym moim spojeniem łonowym bo niby jest trochę lepiej ale boję się że podczas sn mogę jednak pęknąć i nie wiem czy nie napierać jednak gina o cc ?? !!
U mnie tez dziś cisza. Wczoraj strasznie mnie krzyże bolały a dzis jak nowo narodzona nawet po 2 godzinnym spacerze.Na dodatek siara tez przestała mi się lać.

Jadę do kosmetyczki na rzęsy, poprawić sobie humor.

Josie - trzymam kciuki za szybki powrót do domu

Do góry