reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A u mnie ani sex, ani mycie okien ani dźwiganie zakupów - też nic nie działa. Codziennie dostaję smsy czy już urodziłam, rodzinka od tygodnia wyczekuje aż się coś zacznie - a tu nic:-(
Mamina ciekawe kiedy urodzimy??? Może tego samego dnia??

reklama
mój też sprytnie omija temat seksu, a jak już nie umie sie wykręcić, to dziwnym trafem przysypia na kanapie:baffled:, ale powiedziałam że dzisiaj nie ma odwrotu, bo chcę jutro urodzić
no ale zobaczymy wieczorem czy się moich gróźb wystraszył...

Za godzine mam wizyte w szpitalu, zobaczymy co powiedza, oczywiscie skurczy nie mam "ani pol" jade sprawdzic czy z mala wszystko ok.
Trzymajcie kciuki.

hej,
mnie dzisiaj od rana napierdziela w kroku że ruszać sie nie mogę i do tego macica sie stawia, mała fika...czyżby na dniach. miałam zaplanowany dzień na lenistwie u mamy na wiosce a skończyło się tak, że siedzimy (czyt. ja leżę) w domu. M miał jechać na motor ale go nie puściłam. masakra. byle do jutra- jutro ktg, badanie, moze znowu zostanę. idę zobaczyć co mi jeszcze brakuje w torbie.

Asik mysle ze bedziesz pierwsza z racji pierwszenstwa paskowego :) nie obraze sie jesli sie myle. Bardzo chetnie bede rodzic w twoim terminie. A bierzes epidural odrazu? robili ci masaz szyjki? Wogole pusc mi sygnal bo nie mam twojego numeru gdzies posialam

Witam się i ja
U mnie też b/z nic zero skurczy oprócz bólu krocza i lekkiego stawiania się brzucha !!!!
Kurde jutro mam wizytę u gina i nie wiem co robić w związku z tym moim spojeniem łonowym bo niby jest trochę lepiej ale boję się że podczas sn mogę jednak pęknąć i nie wiem czy nie napierać jednak gina o cc ?? !!

dzien dobry:-)
my nadal w szpitalu i niestety zaczyna sie zoltaczka wiec chyba posiedzimy. ale nie jest zl poza tym ze mam juz zakrwawione suty o_O
jas ma mega sile podczas ssania a ja nie mam prawie wcale pokarmu wiec walczymy i musimy dokarmiac butla...
poza tym jest cudowny glownie spi ale wpasnie czytam ze to znaczy ze bilirubi.a wzrasta?
AVO kciuki za twoja mala :-D
i gratulacje dla nowych mam!

Josie, AVO, trzymam kciuki, żeby jednak żółtaczka przeszła bokiem !!!

A ja jestem podjarana, bo znalazłam firmę, która produkuje takie buty dla dzieci, jakich ja od dawna szukałam dla Szymka, czyli takie jakie ja i mój brat obydwoje całe lata w dzieciństwie przechodziliśmy, a mianowicie SIATKI :D ja je uwielbiałam, nie miały sobie równych, jutro do nich dzwonię i pytam, jak je można zamówić i czy gdzieś do Warszawy je przysyłają może.
a buty takie:
025_9[1].jpg

reklama
Witam się i ja
U mnie też b/z nic zero skurczy oprócz bólu krocza i lekkiego stawiania się brzucha !!!!
Kurde jutro mam wizytę u gina i nie wiem co robić w związku z tym moim spojeniem łonowym bo niby jest trochę lepiej ale boję się że podczas sn mogę jednak pęknąć i nie wiem czy nie napierać jednak gina o cc ?? !!
U mnie tez dziś cisza. Wczoraj strasznie mnie krzyże bolały a dzis jak nowo narodzona nawet po 2 godzinnym spacerze.Na dodatek siara tez przestała mi się lać.

Jadę do kosmetyczki na rzęsy, poprawić sobie humor.

Josie - trzymam kciuki za szybki powrót do domu

Do góry