Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Hej
Niezapominajka ja bym jednak pojechała na IP sprawdzić czy z dzidzią wszystko ok - niekoniecznie muszą Cię z tego powodu zatrzymać. Mi gin powiedział, że właśnie słabiej wyczuwalne ruchy są jednym z powodów, dla których mam w razie czego jechać na IP.
A propo dzisiejszego meczu - mój m. postanowił zrobić inaugurację Euro u nas w domu i przyjdzie mi tutaj o 17-tej z 12 chłopa, więc mnie koleżanka przygarnęła i robimy u niej konkurencyjną imprezę ;-) Powiedziałam mu, że jak chce robić, to ok ale niech nie liczy na moje wsparcie w jakichś przygotowaniach kulinarnych. Oczywiście zarzekał się, że nie, że sam, nakupował jakieś paluszki, chipsy, orzeszkio, ogóreczki, papryczki, a dzisiaj dzwoni z pracy czy się nad nim zlituję i mu chociaż koreczki przygotuję A ja na to, że nie ma szans - małpa ze mnie Mogę mu co najwyżej połowę ciasta zostawić, bo robię ;-) No i posprzątałam chałupę, żeby mieli czysto. Niczego się więcej nie tykam ;-)
Idę upichcić obiadek - dzisiaj zapiekanka z makaronem, mięskiem i warzywami.
Iwon - co będziesz sprzątać - daruj sobie! Faceci i tak nie zauważą, a taki bałagan sami pewnie zrobią, że ręce Ci opadną. Niech mąż po imprezie sam sprząta!
My dziś mecz oglądamy ale sami, znaczy z Szymkiem ;P Ale my nie fani piłki, my z ciekawości ;P
Mąż już wraca
Ruda - GRATULACJE!!!! Fajnie, że udaje Ci się Jasia tylko piersią karmić, ja jestem ciekawa jak to będzie u mnie........... Z Szymkiem prawie nie miałam pokarmu, przez 2 m-ce ani jednego dnia nie było, żebym dała radę go piersią wykarmić bez mieszanki, tak mało pokarmu miałam, a na cycu wisiał non stop... W końcu samo się mleko skończyło....... Ciekawe jak będzie teraz.AVO,Kasia,Josie mam nadzieję,że już tulicie swoje maleństwa:-)
Wszystkim z bólami,skurczami i zmęczonym ciążą życzę szybkiego rozwinięcia się akcji!!!
Za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania trzymam kciuki&&&&&&&&&&&
VERITA - gratuluję!!
GKVIP a ja jak rozpakowana to co???Ja też chcę mieć dobrze i przyjemnie;-)
A my mamy już 2500:-):-):-)Pani doktor jest bardzo zadowolona z Jasia,bo super przybiera.Tym bardziej,że od 2 dni jest tylko na cycu i już go nie dokarmiam mieszanką!!!
Miłego popołudnia!