reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam I dopisuje sie do listy nie mogacych spac:tak:.

Laski w szpitalach - co by szybciutko wam poszlo:tak:

A tym co tak bardzo bardzo wyczekuja - dajcie sobie na luz I zrobcie cos bardzo milego tylko dla siebie :tak: Nie dla mezusiow, partnerow, dzieci i calej reszty tylko dla siebie:tak: to ostatni dzwonek !
Pomyslcie ile kobiet chcialo by byc na naszym miejscu:tak:.
Takze do dziela kobitki:tak: bez marudzenia, bez boli, z usmiechem na twarzy kazda niech sobie dobrze dzisiaj zrobi:tak: :-D

reklama
gkvip - popieram :)

Ja wlasnie dla siebie pranie nastawilam :)

A na serio - siedze w necie i szukam przpisów na dzisiejszego grilla dla mnie i kolezanki w ciazy :) warunek - bez mięsa :) i ograniczyc czosnek musze....

Więc bedziemy szaleć z grilowaną cukinia, kalarepką, cukinia nadziewaną fetą, chlebem z przyprawami.... pychota :)

pytanie do facebook'owców ;) gra któraś w Monster World? :-D

Grałam, ale odpuściłam jakiś czas temu :) Teraz realizuję się strategicznie w Backyard Monsters oraz kulkowo w Bubble Witch Saga :)

Dziękuję wszystkim za wsparcie wózkowe!!!! Przespałam się z tym, dostałam klucz do wózkarni, zobaczyłam te 18 rowerów ściśnięte jak śledzie w puszce i ani grama miejsca na mój stelaż i postanowiłam wepchać na chama stelaż. Niech sąsiedzi się martwią.
Swoją drogą, jak można blokować miejsce w wózkarni rowerem, którego się nie wyciąga od 3 lat? Chętnie bym wystawiła w pizdu te wszystkie trupy.

Idę dziś na KTG, oczywiście dowiem się, że nic się nie dzieje...

A wieczorem meczyk z najbliższymi znajomymi przy piwku bezalkoholowym :)

Veritaserum jak ja Ci cholera zazdroszczę :D Cesarkowanym życzę powodzenia i szybkiej rekonwalescencji ;)

Witam,

dziewczyny 3mam kciuki za cc:tak: za tydzien ja juz bede na stole:szok:

mamina- Kamila ma racje, cc nie jest zabiegiem lecz operacja:tak:

josie powodzenia

mlodak kciuki zaciśnięte:tak: mam nadzieje, ze Was wypuszczą dzisiaj do domku;-)

trzeci dzień mi niedobrze:-( aach zeby przetrwać jakoś ten tydzień jeszcze

Takze do dziela kobitki:tak: bez marudzenia, bez boli, z usmiechem na twarzy kazda niech sobie dobrze dzisiaj zrobi:tak: :-D

Hehe no jeśli każesz!!! No ale żeby tak oficjalnie do masturbacji namawiać? :-D
Chyba jednak poczekam do wieczora na Męża - on to tylko czeka na znak, a że biedak się dziś wymęczy na meczu (nie lubi, nie ogląda, a bez piwa to już masakra totalna) to mu zrobię prezent :-p

A mi rodzice zrobili niespodziankę i mnie odwiedzą lada moment :-) Szybko domek ogarnęłam i nawet do sklepu po lody poszłam bo będę miała towarzystwo do pałaszowania :-)

Hej, witam kobitki. nie mam ostatnio czasu pisać ale czytam Was regularnie. Trzymam kciuki za rodzace:)
u mnie noce też ciężkie, dodatkowo moja Młoda tez ostatnio ma jakieś akcje z nocnymi krzykami i ja się budzę do niej- dzisiaj o 2 w nocy musiałam kołysanki śpiewać, przed piątą dać mleczko a o 6 pobudka:crazy:
na szczęście mój M potem się nią zajął a ja poleżałam do 8:30- luksusss.
mnie coś chyba znów żołądek zaczął boleć no masakra ale nie jest źle. generalnie staram sie nie narzekać i jakoś dawać radę. Pogoda do d....miało być ładnie, ja 4 pralki prania zaplanowałam a tu chmuryyyyy:wściekła/y:
zaraz koniec przerwy bo Zuzia z przedszkola wróci..

Witam;)
Ja nadal 2in1.... owszem ostro zaczęło się dziać, nie mogłam sobie już z bólem poradzić, już poszłam się wykąpałam i czekałam ledwo zywa na męża. Przyjechał- a mi jak ręką odjął...później znów mnie chwyciło i tak parę razy. Ale nic z tego. Mój synek nie spieszy się na świat.

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom - naprawdę wam zazdroszczę..chciałabym żeby było już po wszystkim, bo coaz bardziej się boję..

Móje dziecko mało aktywne, wczoraj prawie go nie czułam, dziś trochę rano i dalej spokój..brzuch boli, ale juz nie zwracam na to uwagi..

Miałam dziś za okna się brac ale mąż stwierdził, żebym poczekała bo mecz dzisiaj:szok::szok::szok:ja cie krece.
Także rozumiem was wszystkie dziewczynki i trzymam kciuki za was;*

reklama
A co tam
:-D co se zalowac bedziemy. Ma byc nam dobrze I przyjemnie I tylko nam!!!!!!!!!.
Wszystkie ruchu dozwolone :-D:-D:-D

No kurde, robie sobie dobrze i przyjemnie od jakiegos czasu i nic nie działa:-DDzis w nocy znowu miałam trochę skurczy a teraz cisza..... No nic pokibicuje trochę naszej reprezentacji. Własnie ogarnęłam łazienkę i padam. W planach mam jeszcze zrobić kurczaka, serek z rzodkiewką i koktajl truskawkowy:-) A teraz przejdę się jeszcze na spacerek bo słońce grzeje!

Josie - trzymam kciuki za szybka akcję, bo juz za długo czekasz!

Idę po kota bo własnei słyszę pod oknem, że leje się z jakimś innym kocurem. Pfffff.

Trzymam kciuki za cesarki dzisiejsze!!!!!

Do góry