reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ale pustki na forum :-)

chyba wszystkie meczyk oglądają :-D

jak tak dalej będzie mecz przebiegał to zaraz wiele pewnie na porodówce wyląduje :-D

Co za mecz wrrr......... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jednak wole ogladac mecze Barcelony :-D

Cisza na forum bo wszytskie mecz ogladaja :-D:-D:-D albo jak mowicie na porodowce wyladowaly :-D:-D:-D

Jak dla mnie to pierwsza polowa duzo lepsza w wykonaniu polakow niz druga:tak:. w pierwszej byl ostry atak a w drugiej niestety na obrone sie nastawili co przynioslo kiepski efekt:-( no ale ogolne wrazenie calkiem dobre jak na polska reprezentacje:tak:. Zobaczymy jak z ruskami sobie poradza.

reklama
Ja też po meczu i oglądam drugi - aaaale emocje były! Szkoda, że remisem się to skończyło! Ale z drugiej strony - i my i Grecy mamy się z czego cieszyć, więc jak na mecz otwarcia - całkiem całkiem. Ale sama ceremonia otwarcia genialna, bardzo mi się podobało!!!
Monika też się wierciła na meczu ;P

Do góry