reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze cesarki :-):-):-)&&&&&&&&&&&

Sciskam na pewno będzie dobrze:-)

Ja dziś kiepski nastrój od rana. Może później będzie lepiej.
A Chirurgów już wszystkich obejrzalam włącznie z ostatnim... dr House też. Ostatnio wróciłam do er.

Wczoraj popoludniowy spacer po lesie częściowo ze znajomymi. Plus jedno roczne dziecko w spacerowce i jedna ok 9 latka za sterem. Miał dość po mniej więcej pół godzinie .

A dziś zobaczymy.

Sciskam Czerwcowki :-)

reklama
Witam dziewczyny

Prawie całą noc nie spałam. Nie mogłam zasnąć. Rano miałam jechać z Marcelem do kontroli, wstałam o 7 żeby go umówić na wizytę a lekarza nie ma dzisiaj. Wkurzyłam się, bo mogłam sobie pospać....

Ja mam już dość tego czekania i wypatrywania oznak. Daję sobie spokój. Lecę zaraz do miasta bo mam ochotę na czereśnie.

Miłego dzionka kobiety

Ale dziś ciężka pogoda!!! Masakra! Brzuch dziś wyjątkowo ciąży i boli :no: Zaza u mnie też jakby kształt zmienił i upierdliwie pobolewa! Dziwne...

Kamila zdrówka! Oj Ty biedaczko - się namęczysz z tymi chorobami!

Klusia trzymam kciuki za KTG iiii niech akcja się rozwinie tak jak sobie życzysz - czyli życzę powrotu na placki!!
Ejjj sama bym zjadła! Wczoraj zrobiłyście mi ochotę na naleśniki więc je smażyłam zaraz po obiedzie, a dziś co? Mam placki piec? Tylko z nimi tyle roboty a ja mam dziś jakiś ciężki dzień na aktywność!

Hej dziewczeta,

Ja dzis jade wieczorkiem na euro impreze do kolezanki :) Grill, ognisko i tv w altanie :) Wszyscy zadowoleni bo my z babami się nagadamy a panowie nasi mecz oglądną :)

AVO i Kasia
- trzymam kciuki za CC. Z jednej strony zazdroszcze, a z drugiej - toz przeciez obiecałam ze na straży was bede stała :)

Ja telefonow i sms-ow na zasadzie "czy już urodzilas" praktycznie nie mam. Nie liczac mojej babci. Przestalam odbierac od niej telefon. Normalnie 9 miesięcy ciązy myślała tylk o sobie a nagle bedzie mi dobre rady dawac i dopytywac czy juz urodzila. I nie wynika u niej to z troski, a z egoizmu "bo kto mnie będzie odwiedzał... Ja pomocy potrzebuje.... Bo nie wiadomo czy nie umre..." Nosz ***** mać - odkąd skończyłam 10 lat slysze ze ona juz umiera. Wrrrrrrrrrrr

Ide nastawic pranie.... a nuż uda się i wyschnie....

Alijenka - nie wiem czyś nie urodzila.... ale jak nie to ja po zurku na sniadanie cukier 156..... masakra

Witam się i jak

Aylin jeszcze nie urodziłam i narazie cukier mam w normie :))

Aga też jeszcze nie urodziła, znaczy jak przedwczoraj z nia się kontaktowałam sms to napisała że narazie leży w szpitalu i czekają na rozwój akcji

Widzę że już prawie każda z nas nie może spać, ja też od 2 dni mam koszmarne noce, brzuch boli, krocze boli ze wstać nie mogę i mam takie wrażenie że mała to mi w tym kanale rodnym palcami grzebie !!!!!!

Josie kurcze pewnie juz jestes mama a ja dopiero zobaczylam ze ty biedna w szpitalu. Trzymaj sie silna babo :*

Avo i kasia pamietajcie ze to rutynowy zabieg i bedzie dobrze

reklama
Do góry