reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Josie - powodzenia i szybkiego rozwoju akcji!!!

AVO i Kasia
- trzymam kciuki za CC!!!

Młodak- współczuję przejść i podejścia szpitala :/ Jak tak można pacjentki traktować?!?!?! ehh, szkoda słów!!! Trzymam kciuki, żeby Was dzisiaj wypuścili!!!

BMR, Paulina - strasznie Wam współczuję samopoczucia, ja też dzisiaj jęczałam jak się przewracałam z boku na bok... Ale jeszcze trochę muszę wytrzymać i pewnie wytrzymam...

Szymek ogląda bajki a ja leżę z lapkiem i jestem śpiąca i nie mam weny... pospałabym jeszcze...

Ostatnia edycja:
Klusia - współczuję przejść i podejścia szpitala :/ Jak tak można pacjentki traktować?!?!?! ehh, szkoda słów!!! Trzymam kciuki, żeby Was dzisiaj wypuścili!!!

.
Jezuuuu ja jeszcze tam nie pojechałam,nikt mnie nie trzyma,mam nadzieję, że to nie jakiś zły znak;-)
Ja dziś jadę na ktg i nie wiem czy zostanę od razu, czy wieczorem będę mogła jechać;)

Jezuuuu ja jeszcze tam nie pojechałam,nikt mnie nie trzyma,mam nadzieję, że to nie jakiś zły znak;-)
Ja dziś jadę na ktg i nie wiem czy zostanę od razu, czy wieczorem będę mogła jechać;)
o matko, widzisz jaka ja nieprzytomna! Myślałam o Młodak!!! żadnych złych znaków proszę się nie dopatrywać!!!

Witam!

Widzę, że dziś kolejny dzień pełen emocji!

Trzymam kciuki dziewczyny!!! :tak:

...i zazdroszczę, bo zaczynam mieć serdecznie dosyć...:confused2:

Hejka, więc dzisiaj nam pewnie przybędzie pare dzieciaczków :) dziewczyny dużo emocji na meczu i szybko pójdzie :)))))
gratuluję nowej mamie i 3mam kciuki z całych sił za te co dzisiaj będą miały cesarki i josie za Ciebie by szybko poszło !
mlodak ja sie dziwie ze malemu nie dali kroplówy na wypłukanie bilirubiny. ja z wiktorem leżałam po porodzie 8 dni ze wzgl na zołtaczke i nas puscili do domu, w domu znowu zżółkł po 2 dniach i wróciliśmy do szpitala. wystarczyło że na jedną noc podali kroplówkę i nie karmiłam go cycem i nastepnego dnia wyszlismy do domu bez żółtaczki ! fakt faktem ze pojechalismy do innego szpitala niz lezelismy po porodzie.. ale lampy to mało dają z tego co mówili mi w tym co kroplówke dali

a mnie znowu choroba rozkłada !! cholera jasna dopiero co byłam chora i antybiotyki brałam i znowu.. gardło mega spuchnięte bolące mówić nie mogę gorączka 39 masakra jakaś a tu 2 dzieci trzeba się zająć :crazy: moze uda mi sie jakos wyrwac sie do przychodni późnym popołudniem bo boje sie ze pozarażam ich eh..

Ostatnia edycja:
Witam :-)

AVO, Kasia - &&&&&&, bedzie dobrze :-) a tak w ogóle to zazdroszczę przynajmniej wiecie ,że dziś już będziecie miały maluchy przy sobie , a my nie znamy dnia ani godziny :tak: i tak żyjemy sobie w błogiej nieświadomości :-)

josie - &&&&&&, oby poszło szybko :-)
a tak w ogóle to druga krakuska nam się sypie :-) czyżby przyszedł czas na wykluwanie się smoczków wawelskich :-) w moim przypadku oby :-D bo nie myślałam, że będę mieć już dość ......

młodak - trzymam kciuki za dzisiejszy wypis i współczuje przeżyć

kamila - zdrówka

kocham piłkę nożną , uwielbiam chodzić na mecze , ale muszę powiedzieć,że to euro mi już bokiem wychodzi :no:

witam

u mnie kolejna noc z potwornie bolącym brzuszkiem, poza tym zmienił kształt, młody chyba znalazł sobie nową pozycję w środku, oby to była pozycja do porodu już;-)

Nalesniki z nutella i truskawkami :-D
osz ty, nie mam truskawek, ale sobie kupię:-p:laugh2:

avo już ma swoją córeczkę :tak:

josie trzymam kciuki za szybki rozwój akcji

mlodak kciuki za wasze dzisiejsze wyjście

klusia powodzenia na ktg

reklama
witam

u mnie kolejna noc z potwornie bolącym brzuszkiem, poza tym zmienił kształt, młody chyba znalazł sobie nową pozycję w środku, oby to była pozycja do porodu już;-)

osz ty, nie mam truskawek, ale sobie kupię:-p:laugh2:

avo już ma swoją córeczkę :tak:

josie trzymam kciuki za szybki rozwój akcji

mlodak kciuki za wasze dzisiejsze wyjście

klusia powodzenia na ktg

skąd wiesz ze avo ma już córcie przy sobie??

Do góry