PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Trzymam kciuki Klusia a jeśli każą poczekać to niech mama placki dowiezie!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuuuu ja jeszcze tam nie pojechałam,nikt mnie nie trzyma,mam nadzieję, że to nie jakiś zły znak;-)Klusia - współczuję przejść i podejścia szpitala :/ Jak tak można pacjentki traktować?!?!?! ehh, szkoda słów!!! Trzymam kciuki, żeby Was dzisiaj wypuścili!!!
.
o matko, widzisz jaka ja nieprzytomna! Myślałam o Młodak!!! żadnych złych znaków proszę się nie dopatrywać!!!Jezuuuu ja jeszcze tam nie pojechałam,nikt mnie nie trzyma,mam nadzieję, że to nie jakiś zły znak;-)
Ja dziś jadę na ktg i nie wiem czy zostanę od razu, czy wieczorem będę mogła jechać
...i zazdroszczę, bo zaczynam mieć serdecznie dosyć...
osz ty, nie mam truskawek, ale sobie kupięNalesniki z nutella i truskawkami
witam
u mnie kolejna noc z potwornie bolącym brzuszkiem, poza tym zmienił kształt, młody chyba znalazł sobie nową pozycję w środku, oby to była pozycja do porodu już;-)
osz ty, nie mam truskawek, ale sobie kupię
avo już ma swoją córeczkę
josie trzymam kciuki za szybki rozwój akcji
mlodak kciuki za wasze dzisiejsze wyjście
klusia powodzenia na ktg