Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Mamy na forum kolejną dziewczynkę, info w odpowiednim wątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie!
Daję jedynie znać, że my już z synkiem w domu urodzić naturalnie sie nie dało - 2h partych nie przyniosły rezultatów i zrobili cc i mam mega poczucie winy z tego powodu...że nie dałam rady naturalnie... ale synek perfekcyjny - 3,5kg, 57 cm.
Miałam zostać przyjęta na patologię w poniedziałek, ale przy przyjęciu okazało się, ze mam 4cm rozwarcia i wody odeszły podczas badania. Do pełnego rozwarcia doszłam szybko, ale później już pojawiły się schody.
Nie nadrobiłam Was jeszcze, ale widziałam, że Viola i Katrina już tulą dzieciaczki )) gratulacje!
Postaram się być już teraz na bieżąco. Każdy podwątek z radami dla mam mile widziany
POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNKI BARDZO CIEPŁO!
Ja jestem za, tez szukam czegos konkretnego i nie moge znalesc. Jak sobie pomysle ze za chwile bede na diecie to buuuuuu..... przeraza mnie toDziewczyny a może założyć wątek o diecie matki karmiącej ??? Bo od jakiegoś czasu próbuje coś znaleść sensownego ale i ile ludzi tyle opinii .
Na pewno większość z was ma doświadczenie w tym i może się podzielić.
Co Wy na to??? czy ??? wstawię pytanie w odpowiedni wątek
Ja jestem za, tez szukam czegos konkretnego i nie moge znalesc. Jak sobie pomysle ze za chwile bede na diecie to buuuuuu..... przeraza mnie to
Avo - Pójdę do okulisty, pójdę, jutro rano zadzwonię i się umóię prywatnie koło mnie. Wolę być pewna, że oczkom nic nie będzie
a ja juz na wpół sparaliżowana.....
osobiście polecam tą stronkę, dużo odp na moje pytania odnośnie karmienia tam znalazłam
Karmienie piersią - porady położnej - serwis eDziecko.pl