reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Załozysz sie????
Już nie muszę się zakładać, bo niestety wygrałam 20kg na plusie- mega jojo i lata na sterydach pozwoliły mi wygrać no niestety, ale będę walczyć na nowo, przed ciążą odstawiłam sterydy- codzienny fitnes i po okolo 30km dziennie na rowerze pozwoliły mi schudnąć w ciągu około 2lat 30kg- więc od nowa walka mnie czeka.Z wagą możemy się licytować, ja założę się, że jestem najcięższa... 104 kilo, 9 na plusie... Cóż zrobić, dwie operacje kostki i problemy z chodzeniem dały mi w kość z tą wagą...
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon dawaj zdjecie tej kanapy z poduchami, lub czegos w tym stylu. Zaraz cos wymyslimy
Tylko uważaj bo ta grupa dośc kreatywna jest
Zauważyłam :-)
buziak
mi się też nie chce wierzyć, że tak blisko do porodu, a jeszcze jakbym wiedziała, że to jutro to już w ogóle bym chyba po ścianach łaziła
a ja o dziwo spokojna jestem
najardziej boje sie ze bede głodna;////
dziei dziewczynki za kciuki, mam nadzieje ze spełnie te ich warunki tylko noooo
magnii - co do nadcisnienia to ja tez miałam po porodzie miałam a potem z dnia na dzien mineło bezpowrotnie Trzymam kciuki zeby i Tobie zaraz przeszło!!! No i zdroweczka dla malucha!!!
agaundpestka
No to wygrałaś
Ale Age zapewne pocieszylyśmy
Bardzo no nic dlatego straszę dziewczyny w nocnych snach.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Bardzo no nic dlatego straszę dziewczyny w nocnych snach.
Aga ja też plus 20, zrzucimy!
buziak
Aga ja też plus 20, zrzucimy!
ja mam 20 co przytyłam a odkad zaczełam puchnac to kolejne ze 3 czy 4 mam wody w nogach ;////
ok dziewczynki znikam... jesli juz ni wejde to trymajcie kciuki za mnie jutro mocno, zeby to małe jutro juz sie urodziło ok???? he
dam znac ja tylko cos bede wiedziała
Sunshine6
Dobry wieczor :-) a ja jeszcze w dwupaku a dzis termin porodu a objawow BRAK
Wczoraj wieczorem myslalam, ze sie zaczyna mloda baaardzooo sie krecila i naciskala glowka przez caly dzien, w nocy nawet jakies skurcze ale delikatne ..... ale..... zasnelam......... a rano obudzilam sie jak nowo narodzona.......
Postaram sie jutro nadrobic bo caly czas bez laptopa bo mezus format robil..... calyyyy weekend.....
Gratilacje dla rozpakowanych mamus i trzymam kciuki za te wyczekujace :-)
A co z Katrina?
Wczoraj wieczorem myslalam, ze sie zaczyna mloda baaardzooo sie krecila i naciskala glowka przez caly dzien, w nocy nawet jakies skurcze ale delikatne ..... ale..... zasnelam......... a rano obudzilam sie jak nowo narodzona.......
Postaram sie jutro nadrobic bo caly czas bez laptopa bo mezus format robil..... calyyyy weekend.....
Gratilacje dla rozpakowanych mamus i trzymam kciuki za te wyczekujace :-)
A co z Katrina?
reklama
No to dziewczynki trzymam za was kciuki żeby sie te wasze maluszki jak najszybciej pojawiły na swiecie.
Ja cały dzień ze skurczami oczywiscie żadnej reguły 3-4 pod rząd co kilka minut potem 2-3 godz. przerwy i znowu, na szczęście są tylko męczące ale niezbyt bolesne, więc daje rade. Teraz spokój to może nocka będzie przespana.
Zmykam i kciuki za rodzace &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja cały dzień ze skurczami oczywiscie żadnej reguły 3-4 pod rząd co kilka minut potem 2-3 godz. przerwy i znowu, na szczęście są tylko męczące ale niezbyt bolesne, więc daje rade. Teraz spokój to może nocka będzie przespana.
Zmykam i kciuki za rodzace &&&&&&&&&&&&&&&&&&