reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Iwon dawaj zdjecie tej kanapy z poduchami, lub czegos w tym stylu. Zaraz cos wymyslimy :)

Tylko uważaj bo ta grupa dośc kreatywna jest :)

reklama
Załozysz sie???? :)

Z wagą możemy się licytować, ja założę się, że jestem najcięższa... 104 kilo, 9 na plusie... Cóż zrobić, dwie operacje kostki i problemy z chodzeniem dały mi w kość z tą wagą...
Już nie muszę się zakładać, bo niestety wygrałam :no::no:20kg na plusie- mega jojo i lata na sterydach pozwoliły mi wygrać :baffled: no niestety, ale będę walczyć na nowo, przed ciążą odstawiłam sterydy- codzienny fitnes i po okolo 30km dziennie na rowerze pozwoliły mi schudnąć w ciągu około 2lat 30kg- więc od nowa walka mnie czeka.

mi się też nie chce wierzyć, że tak blisko do porodu, a jeszcze jakbym wiedziała, że to jutro to już w ogóle bym chyba po ścianach łaziła:-D

a ja o dziwo spokojna jestem :cool2::cool2:
najardziej boje sie ze bede głodna;////

dziei dziewczynki za kciuki, mam nadzieje ze spełnie te ich warunki tylko noooo :sorry2:

magnii - co do nadcisnienia to ja tez miałam po porodzie miałam a potem z dnia na dzien mineło bezpowrotnie :happy2: Trzymam kciuki zeby i Tobie zaraz przeszło!!! No i zdroweczka dla malucha!!!

Aga ja też plus 20, zrzucimy! :tak:

ja mam 20 co przytyłam a odkad zaczełam puchnac to kolejne ze 3 czy 4 mam wody w nogach ;////

ok dziewczynki znikam... jesli juz ni wejde to trymajcie kciuki za mnie jutro mocno, zeby to małe jutro juz sie urodziło ok???? he
dam znac ja tylko cos bede wiedziała

Dobry wieczor :-) a ja jeszcze w dwupaku a dzis termin porodu a objawow BRAK :wściekła/y:

Wczoraj wieczorem myslalam, ze sie zaczyna mloda baaardzooo sie krecila i naciskala glowka przez caly dzien, w nocy nawet jakies skurcze ale delikatne ..... ale..... zasnelam......... a rano obudzilam sie jak nowo narodzona.......:szok::baffled:

Postaram sie jutro nadrobic bo caly czas bez laptopa bo mezus format robil..... calyyyy weekend.....:wściekła/y:

Gratilacje dla rozpakowanych mamus :tak: i trzymam kciuki za te wyczekujace :tak::-)

A co z Katrina?

reklama
No to dziewczynki trzymam za was kciuki żeby sie te wasze maluszki jak najszybciej pojawiły na swiecie.
Ja cały dzień ze skurczami oczywiscie żadnej reguły 3-4 pod rząd co kilka minut potem 2-3 godz. przerwy i znowu, na szczęście są tylko męczące ale niezbyt bolesne, więc daje rade. Teraz spokój to może nocka będzie przespana.

Zmykam i kciuki za rodzace &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry