reklama
po seksie to CI krew z twarzy do pipy leci i masz orgazm- to normalne heheheh
a poza seksem masz tak czasami na buzi lub głowie?
rozwaliłaś mnie tym tekstem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wybuchnęłam śmiechem, że malutka od razu mi kopniaka sprzedała!!
agulex - co za laski!!!
klusiaM
Fanka BB :)
Dziewczyny
Już mam dość...ledwo chodzę, pachwiny bolą. Któraś z Was wspominała, ze tak ją z jednej strony szczególnie boli, ja mam dziś to samo, a dziś w nocy jedyne co miałam między nogami to poduszka, bo jakoś mi tak lepiej było.
Cały dzień bez sił, jedynie teraz co poświęciłam się i zrobiłam szaszłyki,chodziły za mną od dawna.
Super, tylko nie polecam chlebka piec w piekarniku na grillu, chyba, że powinnam niższą temperaturę ustawić...pierwszy raz robiłam w piekarniku.
Niedługo zbieramy się na ktg, czekamy by korków nie było. Zobaczymy czy coś się zmieniło od soboty...
A co do tego L4, to dzwoniłam do mojej gin, czy jeszcze może mi przedłużyć, niestety nie, stwierdziła, ze ZUS by mi nie uznał. A do innego specjalisty nie szłam już, bo ktoś mi powiedział to samo, że komisja.... A komisji już nie chcę, najwyżej będę stratna 2 tygodnie, jeśli nie urodzę w najbliższych dniach...
Ja chcę już.....
Już mam dość...ledwo chodzę, pachwiny bolą. Któraś z Was wspominała, ze tak ją z jednej strony szczególnie boli, ja mam dziś to samo, a dziś w nocy jedyne co miałam między nogami to poduszka, bo jakoś mi tak lepiej było.
Cały dzień bez sił, jedynie teraz co poświęciłam się i zrobiłam szaszłyki,chodziły za mną od dawna.
Super, tylko nie polecam chlebka piec w piekarniku na grillu, chyba, że powinnam niższą temperaturę ustawić...pierwszy raz robiłam w piekarniku.
Niedługo zbieramy się na ktg, czekamy by korków nie było. Zobaczymy czy coś się zmieniło od soboty...
A co do tego L4, to dzwoniłam do mojej gin, czy jeszcze może mi przedłużyć, niestety nie, stwierdziła, ze ZUS by mi nie uznał. A do innego specjalisty nie szłam już, bo ktoś mi powiedział to samo, że komisja.... A komisji już nie chcę, najwyżej będę stratna 2 tygodnie, jeśli nie urodzę w najbliższych dniach...
Ja chcę już.....
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
dziewczyny te ktore jeszcze nie urodzily....powiem wam ze jednego wam zazdroszcze .....mozecie jesc wszystko i mozecie pic kawe.....ja mam taka chec na czekolade ze szok,ale poki co maly jest na moim mleczku i taki smakolyk odpada
zapomnialam wam powiedziec....przy porodzie jak juz wypchnelam glowke okazalo sie ze maly opasal sie pepowina i wokol szyjki i wokol brzuszka,ale na szczescie super polozna blyskawicznie zadzialala
ja tez chce slodkiego i za to kupuje sobie w biedronce te kaszki za 65gr co są i codziennie jedną zjadam wczoraj truskawkowa a dzisiaj bananowa mniam
dziewczyny, ale ja jadłam czekoalde normalnie jak karmiłam- próbujcie po 1 kawałku i patrzcie na reację
własnie mam wynik czwartkowego mojego posiewu i znowu jałowy kompletnie
:-):-):-)
buziak
po seksie to CI krew z twarzy do pipy leci i masz orgazm- to normalne heheheh
a poza seksem masz tak czasami na buzi lub głowie?
no to mnie doinformowałas co sie ze mna dzieje i co mi gdzie kiedy spływa hehe
a poza seks to nie wiem... najczesciej własnie dzieje sie jakto opisałas
A nie opowiedziałam wam jeszcze co mnie szie dzisiaj w sklepie przytrafiło. Jedna kasa czynna, kikoro ludzi to karnie stanęłam w kolejce z koszykiem. Nagle za mna jakies dwie młode moze licealistki pytaja czy mogłabym je przepuscic bo one tylko chca kupic sok. No nie to na mnie jak płachta na byka. Mówie kategorycznie nie, bo sama nie wykorzystuje swojego stanu i stoje w kolejce ale to juz szczyt żebym w dziewiatym miesiacu ciazy młodzież miała przepuszczać. Potem jeszcze przy kasie pani mnie przepraszała że mnie nie zauwazyła, ale ja jej mówie ze daje rade jeszcze ależyby komus szczególnie młodym ustepować to juz nie
to jest tupet co??? dobre zrobiłas
Własnie mam wynik czwartkowego mojego posiewu i znowu jałowy kompletnie
chyba najwyzsza pora pogodzic sie z wynikiem)
chyba ze czegos szukasz na siłe ??
Waris
Właśnie wróciłam ze spacerku z psem z parku i powiem Wam że miałam takie wrażenie że wszyscy się na mnie gapią albo oglądają za mną. Też odnosicie takie wrażenie czy ja przewrażliwiona jakaś jestem?
Buziak, Verita doczytałam że wy jutro chcecie rodzić ;-), trzymam kciuki i będę zaglądać na wieści ze szpitala.
Buziak, Verita doczytałam że wy jutro chcecie rodzić ;-), trzymam kciuki i będę zaglądać na wieści ze szpitala.
buziak
Właśnie wróciłam ze spacerku z psem z parku i powiem Wam że miałam takie wrażenie że wszyscy się na mnie gapią albo oglądają za mną. Też odnosicie takie wrażenie czy ja przewrażliwiona jakaś jestem?
tez mysle ze kazdy sie gapi bo zobczył weloryba
a kciuki przydadza mi sie koło 13 / 14 bo o tej mamy spr z oxy jesli spełnie warunki !!!
reklama
december
najgorzej gapią się inne kobiety, taksują mnie od stóp do głów. I żadna się nie uśmiechnie, nawet na milimetr! Patrzą na mnie wyraźnie naburmuszeni hehe