reklama
mnie nie boli kość ogonowa, ale bolą pachwiny i mam znowu zgagę i przyduszanie i ramiona mnie bolą
ja tez juz chce mieć brzuch jak w 3 miesiącu, widzieć swoją cipkę, dotykac bez problemu stóp......juz chce mieć za sobą tą cc.....
ja tez juz chce mieć brzuch jak w 3 miesiącu, widzieć swoją cipkę, dotykac bez problemu stóp......juz chce mieć za sobą tą cc.....
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
już za chwilę będziesz ją miała zleci szybko mówię Ci ! korzystaj z ciszy w domu puki mozesz )mnie nie boli kość ogonowa, ale bolą pachwiny i mam znowu zgagę i przyduszanie i ramiona mnie bolą
agaundpestka
Fanka BB :)
Avo ty juz wiesz że w tym tygodniu masz cc, a ja mogę jeszcze ok 4 tyg. czekać
Ja tez
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Chciała bym Wam pomóc ale nie wiem jak ...
tialana
niezapominajka123 oj niezbyt przyjemny ten szpital się wydaje, mam nadzieję że jak już nadejdzie TEN dzień personel będzie miły i uczynny
Rysica całe szczęście że uszłaś z życiem ;-)
Iwon przecież mówiłam ci że zawsze mieliście jedną poduchę mniej
Wygrzej się w łóżeczku, może jeszcze uda się przegonić przeziębienie
xdorotaa fajnie że znalazłaś dla nas chwilkę :-)
pozdrowienia dla Piotrusia od cioć ;-)
AVO ha ha , widzę że wasza córcia będzie taka jak nasza ;-)
Rysica całe szczęście że uszłaś z życiem ;-)
Iwon przecież mówiłam ci że zawsze mieliście jedną poduchę mniej
Wygrzej się w łóżeczku, może jeszcze uda się przegonić przeziębienie
xdorotaa fajnie że znalazłaś dla nas chwilkę :-)
pozdrowienia dla Piotrusia od cioć ;-)
AVO ha ha , widzę że wasza córcia będzie taka jak nasza ;-)
reklama
agaundpestka
Ja sobie teraz tak pomyślałam, ze byo by super jakbym teraz sobie leżała z małym przy cycu
No nic zaraz obiadek: strąg pieczony w foli do tego młode ziemniaki z piekarnika sałatka z pekińskiej i sos czosnkowy a na kolacje placek drożdżowy z truskawkami niech już rodzę i idę na dietę to mamuśka nie będzie mi dogadzać, a teraz wystarczy, ze o czymś głośno pomyślę to zaraz mam.
No nic zaraz obiadek: strąg pieczony w foli do tego młode ziemniaki z piekarnika sałatka z pekińskiej i sos czosnkowy a na kolacje placek drożdżowy z truskawkami niech już rodzę i idę na dietę to mamuśka nie będzie mi dogadzać, a teraz wystarczy, ze o czymś głośno pomyślę to zaraz mam.