reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

My już po śniadanku, niedługo przyjadą moi rodzice z prezentem na dzień dziecka - wiecie o czym mój syn od dawna marzył?? o kucykach, tych z bajki My little Pony na MiniMini - i mama mu kupiła Apple Jack, Pinky Pie i Twighlight Sparkle ;P Takie małe, żeby do rączki je mógł wziąć. Ciekawe jak mu się spodobają...
Nie zdziwiłabym się, gdyby na urodziny chciał lalkę i wózek ;P Bo to będzie jakiś miesiąc po narodzinach Monisi ;P
Mój Kuba też lubi kucyki, lubi też inne "dziewczęce" bajki, zabawki, typu Świat Księżniczki, Roztańczona Angelina czy Truskawkowe Ciasto ;-)
A my się zaraz zbieramy do szpitala, na ktg..ciekawa jestem co tam wyjdzie

Magnii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
magni trzymam za was kciuki!! oby wszystko bylo dobrze

a mi strasznie nogi spuchly wczoraj i myslalam ze przez noc to zejdzie ale nic. mam takie klody ze szok. a przeciez nawet nie ma upalu... troche mnie to martwi. wygladaja juz prawie tak jak te buziakowe sprzed kilku dni...

Magnii trzymam kciuki za ciebie i Tomaszka&&&&&będzie wszystko dobrze!!!!Takie dzieciątka mają w sobie niesamowitą siłę i wolę walki!!!

magni trzymam za was kciuki!! oby wszystko bylo dobrze

a mi strasznie nogi spuchly wczoraj i myslalam ze przez noc to zejdzie ale nic. mam takie klody ze szok. a przeciez nawet nie ma upalu... troche mnie to martwi. wygladaja juz prawie tak jak te buziakowe sprzed kilku dni...
Łaaaa Ty masz termin na dzisiaj;-) No to juz lada moment i wszystkie opuchlizny odejda w zapomnienie!
Ja własnie odbyłam ostatnie konwersacje z hiszpańskiego przed porodem, w formie 2 godzinnego spacerku. Mojemu nativowi tez niedawno urodziło się dziecko i strasznie jara się tą moja ciązą. Nie ma to jak wsparcie innych młodych rodziców.
Mąż pojechał na jakieś rozgrywki futbolowe, a ja pójdę chyba dzis do mamusi na obiad (w lodówce puchy). A wieczorem finał X Factor i to by było na tyle jeśli idzie o ambitne plany na dzień dzisiejszy.
Od wczoraj mam dziwne skurcze - może koniec już bliski......

Witam póki co słonecznie

mlodak
oj nie fajnie z tą żółtaczką, ja bym chyba też podjechała do lekarza ale mam nadzieję że szybko minie

blond_20, PaulinaMaria trzymam kciuki :tak:

magnii
bardzo mi przykro że takie historie was spotykają, trzymam za was mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze

klusiaM czekam na wiadomości po ktg :tak:

Dobrego dzionka życzę

Magnii- bardzo wspolczuje i sciskam mocno, zeby z Tomeczkiem wszystko bylo dobrze, a na pewno bedzie, bo dzielny z niego chlopak za mamusia :tak: Wszyscy trzymamy kciuki za Was.

A ja mam leniaaaaa dzisiaj wczorajsza energia odeszla w zapomnienie.....

Zeszly weekend mial byc naszym ostatnim a tu corcia dala nam jeszcze jeden i co tu robic, gdzies dalej boje sie juz wyjezdzac, w domku czysciutko, pogoda nie sprzyja ehhhh jakies pomysly????:sorry:

Witam,

magnii
trzymam za Was kciuki, Mały da radę:tak:

blond i jak? Rozkreca się na całego?:-)

Moje dziecko pospało dzisiaj do 10:tak: wyspana jestem, a z łózka nie za bardzo chciał wstawać, lezałby do teraz pewnie:-D leniuszek, to spanie ma po nas jednak:zawstydzona/y:

blond Paulina nadal trzymam kciuki

magnii to straszne przez co musisz przechodzić, jestem myślami z tobą i całych sił ściskam kciuki za Tomka

Klusia powodzenia na KTG

a jeszcze wcozraj wieczorem pisalam do Zazy ze wogole nie czuje jakbym miala rodzic
też o tym pomyślałam - nie znamy dnia ani godziny;-)

właśnie zjadłam kawałek ciasta z rabarbarem, kubek truskawek z cukrem i dwie garści czereśni :szok: i jestem dalej głodna:-D

Muńka, w szpitalu na Madalińskiego dzieją się takie cuda, ale Ty chyba na Żelazną się wybierasz, prawda? Za to bardzo mi się na razie podoba tutaj opieka nad naszym synkiem - neonatolodzy sami mnie szukają po szpitalu, żeby przekazać nowe wieści, a maluszek jest zadbany zarówno medycznie, jak i pielęgnacyjnie.

reklama
Do góry