reklama
Witam rano
No to dziewczyny trzymam kciuki.
No i ja podobnie, brzuch zaczął twardnieć i lekko pobolewać ok 4 i tak kilka razy, potem przysnęłam i jak się obudziłam to już nic nie było.
BMR od kiedy ty już robisz takie podchody pod rodzenie?
Magnii i Tomeczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Młodak ja też uważam że powinnas skontaktować się z lekarzem i zrobić maluszkowi badania
no to o tej porze mnie jeszcze tu nie bylo
od godziny lapia mnie takie skurcze ze o spaniu nie ma mowy, wiec odpuscilam spanie i leze. jakos mi ise wierzyc w nie nie chce bo niemozliwe zebym w terminie rodzic zaczela ale powiem tylko ze boli w cholere. co 6-8 minut.zaraz do wanny sie wybiore bo nie wyrobie.
Witam dolaczam do ciezarowek ktore maja bole krzyzowe ........oooooooo fuck pierwszy to az zawylam ...mysleli ze zawalu dostalam bo az mnie zgielo w pol i na podlodze siadlam
skurcze dlugosci 10-15 minut puscily mnie po 5 h a tak co i rusz........dzownilam do poloznej powiedizala ze jak zjada do 7-8minut to jechac na razie sie uspokoiloale po prysznicu ciagle czuje lekkie bole..koszmar niedosc ze leje caly dizen ponuro to jeszcze czuje sie fatalnie a mlody rusza sie jakby to byl normalny dzien...........no wiec doktorze spradza sie slowa ze to juz tydzien ten ???????????????????
Mangii i Tomeczek duzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooooooooo zdorwia dla was i modlitwa :-(
Dzień dobry!
Matko boska - ileż można się budzić na siku? Dziś wstawałam co godzinę, a dodatkowo miałam taką zgagę, że prawie 0.5l wypiłam mleka w nocy!!! I te mdłości...
O 5 zaczął mnie obiecująco bardzo boleć brzuch, ale przeszło!
No i ja podobnie, brzuch zaczął twardnieć i lekko pobolewać ok 4 i tak kilka razy, potem przysnęłam i jak się obudziłam to już nic nie było.
Młodak ja też uważam że powinnas skontaktować się z lekarzem i zrobić maluszkowi badania
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
no to Paulina witaj w klubie:/ja sie wykapalam i jeszcze gorzej. Rafal sie obudzil i patrzy sie na mnie i nie wie co sie dzieje:/pytya sie co mi jest to mowie ze brzuszek mame boli a on( pocieszajaco bardzo z usmiechem na twarzy): a mnie nie boli
Paulina skurcze DLUGOSCI 10-15 minut??!! czy co 10-15?moje trwaja troszke wiecej niz poltorej minuty i nie wyrabiam oczywiscie krzyzowe jak z rafalem. normalnie pieknie
dobra uciekam poki co bo na raty pisze juz z 10 minut[/QUO]
Tak co 10-15 minut i jeszcze mam teraz odruch wymiotny niewiem czy to tez objaw? Jak dobrze ze to weekend i wszyscy w domu;-).
Zespol Mangii to cos rzucawkowego i wiem ze moze sie pojawic w kilku przypadkach po porodzie min zwiazane to z watroba miala zle wyniki .
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Dzień doberek
Magni &&&&&&&&&&&
mlodak Twój malutki zapewne szybciutko wróci do zdrówka :-)
Paulina, blond no to kciukasy aby to było dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magni &&&&&&&&&&&
mlodak Twój malutki zapewne szybciutko wróci do zdrówka :-)
Paulina, blond no to kciukasy aby to było dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Sorki za bledy ortograficzne ale pisze z tutejszej klawiatury bez polskich znakow .
Paulina, Blond- to pewnie już, ale Wam zazdroszczę
Trzymam kciuki za łatwą i szybka akcję
Blond- Magnii miała stan rzucawkowy,a zespół Hellp to powikłanie tego stanu- ogólnie jest nieciekawie- Tomeczek truł się w jej brzuszku i teraz sam nie je. Jest karmiony przez kroplówki
Młodak- wpsółczuję żółtaczki - słyszałam,że można opalac dziecko przez syzbkę i to pomaga...dziwnie brzmi, ale ponoć dość skuteczne.
a mi chyba jednka arytmia fałszuje wynik pomiaru cisnienia, bow nocy miałam teztakie dziwne uczucuie dwa razy i jak zmieryzłam cisnienie to było 111/68 i 114/71.....trzymajcie kciuki żeby tak było
no i mam nadzieję,że dzisiaj będę się lepiej czuła, bo mam slub i wesele
Trzymam kciuki za łatwą i szybka akcję
Blond- Magnii miała stan rzucawkowy,a zespół Hellp to powikłanie tego stanu- ogólnie jest nieciekawie- Tomeczek truł się w jej brzuszku i teraz sam nie je. Jest karmiony przez kroplówki
Młodak- wpsółczuję żółtaczki - słyszałam,że można opalac dziecko przez syzbkę i to pomaga...dziwnie brzmi, ale ponoć dość skuteczne.
a mi chyba jednka arytmia fałszuje wynik pomiaru cisnienia, bow nocy miałam teztakie dziwne uczucuie dwa razy i jak zmieryzłam cisnienie to było 111/68 i 114/71.....trzymajcie kciuki żeby tak było
no i mam nadzieję,że dzisiaj będę się lepiej czuła, bo mam slub i wesele
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
dzieki dziewczyny. minely dopiero 4 godziny a ja juz sily nie mam, chodze na czworaka , w wannie to jeszcze bardziej boli. jakas masakra. co 5-6 sa. niedlugo chyba do mamy zadzwonie bo oni tu maja godzine zeby dojechac ale wole to opoznic zeby w razie falszywego alarmu zamieszania nie robic bo oczywiscie jestem sama z mlodym. a jeszcze wcozraj wieczorem pisalam do Zazy ze wogole nie czuje jakbym miala rodzic
a z Buziakiem ok tylko znowu neta jej zabralo.
a z Buziakiem ok tylko znowu neta jej zabralo.
agaundpestka
Fanka BB :)
Paulina trzymam kciuki
AVO to jeszcze poszalejesz i może po weselu na porodówkę
AVO to jeszcze poszalejesz i może po weselu na porodówkę
reklama
Witam rano
Oj historia u Nas jest długa
I aby nie było, że to moje jakieś wymysły - na ktg wychodzą mi skurcze tylko, że nieregularne, ale silne!
Mój Synek po prostu sprawdza Mamę - czy ona aby silna i gotowa do zmierzenia się z wychowywaniem chłopaka
A tak na poważnie: w 34 tyg trafiłam na oddział na podtrzymanie i jak z niego wyszłam w 35 tyg tak już bez leków (bo dostawałam je tylko na oddziale) kulamy się ze skurczami i bólami do dziś! Dodam tylko, że ja bez czopu zupełnie już od dwóch tygodni (dwa minęły wczoraj). Ciekawie jest :-)
Magni trzymam kciuki!!!
Blond Ty to masz nerwy - ja wiem, że nie rodzi się w 5 min i masz czas, ale to jednak druga dzidzia i może pójść szybko!