reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

nanulika kochana
chyba każda tu na tym forum doskonale cię rozumie i na pewno nikt nie będzie miał ci za złe tej "zazdrości"
A co się odwlecze to nie uciecze :) Wiele z nas miało tu nieudane podejścia do ciąży, zazwyczaj pierwsze, a przy kolejnym razie wszystko pięknie się udało

Mi nigdzie włosy nie rosną! Te co są, są prawie niewidoczne i bardzo miękkie więc mam nadzieję, że będzie córeczka! (tak mi się od początku zresztą wydaje) juhu!

Przestańcie już o tym jedzeniu! najpierw tatar, metka, ziemniaki z ogniska a dziś placki ziemniaczane! Placki chyba jutro zrobię... i kupię zupkę knorra taką syfną bo xdorota mi narobiła strasznej ochoty (o ile w polskim sklepie znajdę taką)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Nie miałam kiedy tu wpadac przez kilka dni i nadrabiam... Bardzo mi przykro Maadziara - sle usciski.

I powodzenia wszystkim na usg. Moje kolejne 3 grudnia dopiero..
Mi włosy na nogach tez strasznie szybko rosną i są grubsza i twardsze- mąż z zarostu sie śmieje... A chciałabym dziewczynkę.

Co do badań prenatalnych- maja sens- wiele chorób można wyleczyć jeszcze w trakcie ciazy, lub tez przygotować sie na szybkie działania zaraz po porodzie.

czesc dziewczyny! chcialabym do was dolaczyc ostatnia @ mialam 20 wrzesnia, jestem troszke w szoku ze sie udalo bo odpuscilam starania i nie bylam nastawiona na ciaze a tu prosze ale ciesze sie bardzo:tak:

Witam sedecznie:-) No to bedziemy rodzic w tym samym czasie bo ja tez ostatnia @ mialam 20/9. Mi wypada 26-27czerwiec A jak u ciebie?

no to tak jak ja jak przestałam chcieć już mieć dziecko to sie stało i zostałam z nim sama ale trzeba się trzymać:) i Gratulacje przede wszystkim

Witam i gratuluje ciazy :-)

Ja dzis ide na drugie USG i też mam nadzieję zobaczyć serduszko :-)

A dziś miałam okropny poranek myslalam ze pogotowie bede wzywac tak zle sie czulam tak krecilo mi sie w glowie ze jak tylko wstalam to odrazu mdlalam, ale juz mi przeszlo

Zobaczysz pieknie bijace jak dzwon seducho zobaczysz:tak:. Wspolczuje tego poranka, :-(
Ja żadnych włosków dodatkowych jeszcze nie mam, a i na nogach mam wrazenie że rosną wolniej...też strasznie chciałabym dziewczynke :)

Ostatnio cos mnie kłuje i boli w brzuchu i troszke spanikowałam, umówiłam sie na jutro na USG, trzymajcie kciuki,żeby było wszystko dobrze..

Trzymam kciukaski:-) Bedzie dobrze zobaczysz

Witam wszystkich !
Dołączam do czerwcówek 2012 :)
Witam :-):-):-)

pewnie się będziecie śmiać ale zazdroszczę Wam tych wszystkich mdłości i zawrotów głowy....:) oj tak... ja wykorzystuję ostatni tydzień wolnego - dziś IKEA i upichciałam właśnie obiadek (placki ziemniaczane z sosem grzybowym i poledwiczkami:). Teraz czekam na Moje Kochanie aż wróci z pracy:) Jutro ostro zabieram się za prawko, muszę wkońcu zdać te cholerne testy i zacząć jeździć! Zabijam czas, dzięki temu nie dumam za dużo, odpoczywam, ładuję bateryjki.... Za tydzień we wtorek idę do nowej Pani gin... mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i że niebawem też będę narzekać na mdłości i włosy na brzuchu:D

Buziaki!

Juz niedlugo ty bedziesz w ciazy -szczeze ci tego zycze:tak:- i wszystkie bezdziemy czytac jak swirujesz przez mdlosci:-D.
No i za to prawko to bierz sie szubciutko zebys juz dzidzie mogla sama autem wozic:-).
Buziole!

Ostatnia edycja:
Ja mam usg już w czwartek 10.11 - odliczam dni, bo strasznie się denerwuję, czy wszytsko będzie w porządku. Trzy tygodnie temu widziałam już bijące serduszko, ale jednak stresik jest zawsze, szczególnie w pierwszym trymeście.

Po moich dwóch poronieniach, mój ginekolog powiedział mi, że jeżeli chcę to załatwi mi skierowanie na nfz (chodzę do niego prywatnie) na badania prenatalne i test pappa. Jeżeli się oczywiście zdecyduję, bo decyzja należy do mnie. I tak jak napisała Dreddka wiele chorób można wyleczyć jeszcze w łonie matki lub zaraz po urodzeniu, np. wady serca.

My się zdecydujemy na te badania.

Witam, pewnie mnie nie pamiętacie, bo udzieliłam się na tym wątku zaledwie kilka razy. Niestety 31 października straciliśmy naszą Fasolkę.
Chciałam tylko Wam życzyć spokojnych miesięcy w oczekiwaniu na Wasze Fasolki i samych szczęśliwych porodów. Trzymajcie się dziewczyny i dbajcie o siebie i Wasze Skarby.

Witam, pewnie mnie nie pamiętacie, bo udzieliłam się na tym wątku zaledwie kilka razy. Niestety 31 października straciliśmy naszą Fasolkę.
Chciałam tylko Wam życzyć spokojnych miesięcy w oczekiwaniu na Wasze Fasolki i samych szczęśliwych porodów. Trzymajcie się dziewczyny i dbajcie o siebie i Wasze Skarby.
O kurcze to już 3 maleństwoo stracone na naszym forum :( Eh Bardzo współczuję :*

maćku
umyj, ja też nigdy nie myłam a teraz się zmuszam do tego, lepiej sobie przez taką głupotę nie narobić kłopotu
Umyłam.
Ale te sałaty z marketów pewnie i tak kontaktu z ziemią nigdy nie miały...

Przykro mi :-(

reklama
Do góry