reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
NIOO jestem :-)
Wróciłam z USG wszystko w jak najlepszym porzadku, tetno 163, 8t 4d zas mam zmiane terminu porodu :-), wkleje zdjecie w zdjecia naszych fasolek choc nie bardzo mam je wyrazne :-(, nastepny termin 1 grudnia badanie przeziernosci karkowej.
Dzieki Wam kochane za trzymanie kciukow i wspieranie na duchu tak sie balam tego usg, a nastepny strach w 12 tygodniu :-(

Super wiadomosc:-)

alijenka to mamy podobnie.ja tez dzisiaj bylam na usg u innej gin,bo pamietacie jak Wam pisalam 2 tyg temu,ze widziala tylko pecherzyk w 7 tyg i chyba na serio jakis sprzet do d. tamta miala,bo dzis wyszedl 8tydz 3dni,serducho bije 178/min,jest ok,tylko ciaza o tydzien mlodsza niz z om,troche to gin zaniepokoilo,ale nastepne badanie 3 grudnia,tez na przestrzen karkowa. No to juz mi ulzylo troche... Poza tym chce wam powiedziec,ze caly czas was czytam na biezaco,ale tak sie zle czuje,nic nie jem i nie mam sily odpisywac.

Dziewczyny jeszcze jedno, chciałabym wam coś napisać o samym forum. W przyszłości będziecie tu na pewno zamieszczać zdjęcia swoich dzieciaczków, proszę uważajcie. Pojawiają się tu osoby podszywające się pod przyszłe mamy, na styczniówkach była taka osoba o nicku blondi80. na szczęście dziewczyny rozszyfrowały tę osobę (była chyba jeszcze jedna). Jak już lepiej się poznacie, zaczniecie wymieniać się fotkami, bardzo prywatnymi wiadomościami to może dobrze by było gdybyście w przyszłości założyły wątek zamknięty, na który dostęp będą miały tylko zaufane osoby. Do mnie dotarło to niestety zbyt późno i zamieściłam zdjęcia Miśka na otwartym, a teraz zastanawiam się czy gdzieś w necie nie krążą.
Nie gniewajcie się, że o tym napisałam, nie jest moim zamiarem zasiać między wami ziarnko wątpliwości. Chciałam jedynie, abyście w przyszłości chroniły swoją prywatność i waszych pociech.
Trzymajcie się cieplutko i jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego:-)
To prawda! Jestem na forum bb już dłuższy czas i kilkakrotnie spotkałam się z tzw "trolami". Najlepsza była laska podająca się za przyszłą mamę trojaczków. Zamieściła fotkę usg robioną rzekomo w 7 czy 8 tc na którym dzieciaczki miały wyraźne rączki i nóżki!!!:sorry2: A później nagle się okazało, że niby poroniła i zniknęła.
Inna sprawa była taka, że ktoś się włamał na profil jednej dziewczyny i pokasował jej zdjęcia dzieciaczków!
Tak więc trzeba uważać i założenie wątku zamkniętego to całkiem dobry pomysł :tak:

Maćku - ja sałatkę grecka choć uwielbiam nie jem podobno nie wolno nam jest sera fety :-(
Można fete jeśli jest z pasteryzowanego mleka, a większość jest. Sprawdź na opakowaniu, zawsze jest informacja

EDIT
Przepraszam, nie zauważyłam, ze juZ napisalyscie o fecie;)

Ostatnia edycja:
Poza tym chce wam powiedziec,ze caly czas was czytam na biezaco,ale tak sie zle czuje,nic nie jem i nie mam sily odpisywac.

Ale ulga, myślałam, że tylko ja się tak źle czuje. Mdłości mam 24h na dobę, jest mi cały czas słabo i źle. Na nic nie mam siły a tu się trzeba Hanią zajmować ;-)

hej też byłam dziś na usg..widziałam naszą dzidzie.serduszko jak bije.coś pięknego..wszystko w porządku jest i to mnie cieszy...następne usg 5 grudzień:D:Dpozdrawiam

reklama
cześć i czołem!!!

Ostatnio coś zapracowana jestem i czas na poczytanie mam dopiero wieczorkiem, ale wtedy na spokojnie nadrabiam lekturkę.

mamina - wiesz te terminy to i tak są orientacyjne, bo czasami rzeczywistość nieco odbiega od terminów. Ja przy tej młodszej córce miałam poślizg 10 dni - prawie na siłę ją wyciągali, bo u mamy dzidzi było tak dobrze... hihi

Do góry