Sunshine6
Fanka BB :)
wiesz co wczoraj jak siedziałam przy kompie , tak 30 min po obiedzie. W głowie ciepło, jakby rumience wyskoczyły i tak dziwnie w głowę się zrobiło- zdeneerwowałam się i zmierzyłam ciśnienie. Dzisiaj rano już dużo mniesze to uderzenie były, wtedy leżalam w łóżku. Godzinę po śniadaniu co chwilę miałam, ale już nie do glowy tylko na ciele mi sie gorąco robi.....
Ja to mam codziennie juz od jakiegos czasu, zreguly jak leze, ale tez jak siedze czy stoje czy ide... poprostu czyje bol w podbrzuszu jak na okres i w tym samym czasie uderzenia goraca do glowy ale jak dotykam to nie jest goraca tylko takie uczucie i dusznosci tez...
Cisnienie cala ciaze mam niskie z reguly 100/50 nigdy nie bylo wyzsze. W trakcie nie sprawdxzalam bo nie mam maszynki do miezenia :-(
Okna pomyte w calym mieszkaniu, chwilka odpoczynku i lece garnac szafke z butami, a pozniej z P na miasto na zakupy..... moze Mloda sie ruszy....
Polozna powiedzial, ze jest juz gotowa do wyjscia tylko od niej zalezy kiedy sie zdecyduje....
Blond- u nas seksik tez nie dziala