december
Fanka BB :)
o i jeszcze december ma to samo na suwaczku :-), też masz termin na 16.06 ??
ja na 15 niby. Dzień w tą czy w tą już mi jakoś nie robi, byle nie siedział do grudnia :>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o i jeszcze december ma to samo na suwaczku :-), też masz termin na 16.06 ??
Blond- to sie juz "w praniu" okaze czy sie sprawdzi czy nie... Babciny sposob liczenia wg OM sie nie sprawdzil wiec moze USG bedzie ok, co do wagi i cm to nie mam pojecia, polozna mowi, ze duza nie bedzie taki sredniaczek 3kg wiec trzymam ja za slowa :-) ale w razie czego spakowalam i mniejsze i wieksze spioszki
AVO- a Twoje uderzenia goraca to kiedy wystepuja?
ja na 15 niby. Dzień w tą czy w tą już mi jakoś nie robi, byle nie siedział do grudnia :>
dokladnie. my tu sobie mozemy gdybac i statystyki prowadzic ale i tak malo od nas zalezy...Ajtam, nie ma to znaczenia w gruncie rzeczy. Skoro i tak to od mlodej zalezy czy bedzie chciała wyjść czy nie w terminie...