reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Miski - chyba tak bo jak tylko ja wybral to od razu mi o niej powiedzial i ja na fb pokazywal:tak: a wczesniej to nawet nie mowil ze ma dziewczyne.

Ide papuniac za duzo wrazen jak na jeden dzionek.
Kolorowych snow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica - tak mi źle życzysz????? wolałabym bez oxy tym razem

Wg OM pierwszy termin był wyznaczony przez lekarza na 1 czerwca - może uda się w Dzień Dziecka????

Ależ skąd! Ja Ci wcale źle nie życzę, tylko ja cholera czarownica czasem jestem i takie mam co do Ciebie przeczucie... :sorry:

szkoda, że co do siebie żadnego przeczucia nie mam :-D

Witajcie... nie moge spac :( i znowu nawracaja mnie problemy z zebami... kurde tak mi sie w ciazy oslabily ze szok, a ja nigdy nie mialam bolow zeba.... :( boje sie ze bede miala powtorke z rozrywki, planowalam isc do stomatologa zaraz po porozie ale w takiej sytuacji niewiem czy wytrzymam. Spotkalo mnie cos milego wczoraj :)
Otoz pojechalismy z mezem do salonu meblowego po te lozeczko dla Madzi i co sie okazalo..... wyszlam z salonu z komoda, szafka pod telewizor , zestawem wypoczynkowym, polka ktora mi sie spodobala ot tak poprostu, lawa.... no toz to szok! chyba dlatego nie moge spac :) niewiem co sie stalo mojemu mezowi ze mi taka niespodzianke sprawil. A do tego zakupilam sobie troche ramek i bede wstawiac zdjecia :) ja takie rzeczy do domu jak ramki, jakies ozdowby i wogole wszystko co dekoruje dom poprostu kocham :)

A co tu taka cisza jeszcze....???

Mi się śnią jakieś koleżanki z podstawówki z którymi od tego czasu nie mam kontaktu, a teraz wszystkie spotykam niby w szpitalu, dziś dodatkowo niby jakaś położna wciskała mi lek na przyspieszenie porodu obłędu idzie dostać :D
A wczoraj oglądając porodówkę w tv co chwile wyłam jak słyszałam płacz maluszka- szok, ze lada moment naprawdę usłyszę mojego już :)

Stokrotka oj bidula jesteś z tymi zębami.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Czyżbym była pierwsza?

Katrina nie życzę Ci długich męczarni - oby to było szybciej niż później!!!

Witam Kolejnego Maluszka! I gratulacje dla Mamy!

Stokrotka wiem co czujesz - sama urządzam mieszkanie i jak tylko dostaje to o czym marzyłam to aż mnie łezka się w oku pojawia! Ta ciąża jednak na tych Naszych Mężów wpływa pozytywnie :laugh2:

Co do opieki i żłobków - moim zdaniem każdy działa według swoich potrzeb. Moja siostra wracała zawsze zaraz po macierzyńskim - Małe miały 5 mis bo sytuacja finansowa ją zmuszała. Ja chce zostać w domu do momentu aż nie postanowię, że mam dość. Na szczęście (odpukać w niemalowane) mamy taką sytuację, że Mąż ogarnia temat finansowy, ale sam mówi, że kilka lat w domu to może być zbyt wiele dla mojego rozwoju jako osoby. Zobaczymy jak będzie! Nie myślę o tym teraz nic a nic! Gdyby trzeba było to bym wróciła a Młody z Nianią - bo w żłobku by chorował więc i tak bym z nim siedziała w domu, a co to za sens?

Ja dziś mam w planach wybyć z domu po 13 do miejscowości, w której będziemy mieszkać, a później Maż mnie zabiera na budowę! Nie byłam dwa tygodnie, a tam zmiany że ho ho! Wczoraj się okazało, że mamy już kolory na wszystkich ścianach i płytki w łazience i już są prawie na wszystkich podłogach i schodach! Szok!!! :szok:
Także w przyszłym tygodniu montują łazienkę, wykładziny i inne pierdoły i wchodzi ekipa od kuchni! A za dwa tyg zaczynamy przenoszenie rzeczy :szok: Poszło migiem!
Jak Moje Dziecię się jeszcze trochę wstrzyma i urodzi się po terminie to już nie pomieszka w wielkim Mieście tylko przyjedzie ze szpitala prosto do domu z ogródkiem :-)

Dziś ostatni dzień Maja - to moje to miało być Dziecię Majowe :wściekła/y:

Miłego dnia Dziewczyny!

witam

Bardzo przepraszam, że narobiłam wam chęci na naleśniki, dodam tylko, że właśnie jem je znowu :-p

gkvip no rzeczywiście teściowa z Ciebie będzie niezła:-D patrz jak mnie twoje zdjęcie zmyliło, że ty sympatyczna jesteś ;-):-D

Katrina ja optymistycznie obstawiam sobotę:tak:

poproszę o kciuki bo wybieram się dziś na wizytę i mam zamiar usłyszeć coś w stylu "ma pani już 3 cm rozwarcia" :-D:-D

oczywiście również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&&&&&
i za wszystkie mamusie w szpitalach, te w domkach i te które dziś chciały by urodzić &&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc dziewczynki

Katrina- &&&&& oby wszystko poszło po twojej myśli

Stokrotka- z zębolami to nie wesolo, ale zakupy pewnie poprawiły ci humorek

BMR- poczekaj...dzień dopiero się zaczął, może coś się rozkręci i będzie jeszxcze maluszek majowy

a ja dzisiaj nie wyspana, bo spałam z Wikotią, wkur...się wczoraj na mojego S i zabrałam się do pokoju młodej...i dzisiaj od rana mam focha...na waszych mężów ciąża wpływa pozytywnie a na S to różnie, raz jest ro rany przyłóż a raz i to się zdarza częściej najchętniej bym go zabiła...zły humor od rana- ciekawe jaki będzie dzień

witam
wlasnie wstalam i wylecialo ze mnie troche wody :szok:

zaza trzymam kciuki, ja tez zaraz ide do gin i tez chce ze 3 cm :-D
katrina za ciebie tez kciuki, niech sie rodzi!
kasia moj tez ma takie dni ze mi daje strasznie odczuc ze ma mnie dosc, jest wrecz niemily :no: ja rzeczywiscie go strasznie cisne z remontem i czasem to pewnie ma prawo sie wkurzac, no ale on ma za male cisnienie z kolei i jakbym na nim polegala to nigdy bysmy nie skonczyli.... ale licze ze to sie niedlugo zmieni, tobie tez tego zycze.

reklama
Witam.
Nocka ok. Oznak nadchodzącego poirodu brak, dzisiaj spotkanie z położna, pewnie znowu będą ważyć, masakra.

Josie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katrina ja stawiam 2 czerwiec, a co tam niech dziecko ma swięto 2 dni

Do góry