reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)

nie smutać się powrotami do pracy , żłobkami itp., na to przyjdzie pora później.
teraz proszę o ekscytacje zbliżającymi się porodami, radość ze szczęścia jakie ma się pojawić lub już się pojawiło :-D:-D reszta jakoś się ułoży :tak:

zjadłam pół koszyka truskawek, które sama na ogrodzie nazbierałam i jest mi dooooobrze :-) a juto do babci na czereśnie , oj jak mi będzie dobrze :-)

Kamila - tak trzymaj na pewno druga nereczka jest ok :-) Milan to silny mały mężczyzna !!! będzie dobrze :-)

Viola &&&&&
gkvip - z małą na pewno będzie wszystko ok , zobaczysz :-)

a tak w ogóle to rodzicie w takim tempie, że nie nadążam z gratulacjami na odpowiednim wątku

Ostatnia edycja:
reklama
december - ja Ci tego nie opisze ale podobniez to nie pralka. I zalezy czy to strzelaja eska czyli wyłącznik nadpradowy czy roznicowka. jezeli roznicowka to jest zwarcie na pralce, a jezeli eska to jest przebicie.
Moj P proponuje podłączy pralke do innego gniazdka i zobaczyc

ale hasło....normalnie niezły szyfr:-D:-D

a ja sobie wymyślilam że na weekend weźmiemy chrześniaka mojego S - 9 latek...zajmą sie z moją Wiktorią sobą mam nadzieje przez duższą czesc dnia wiec mam nadzieje że dzień dziecka bedzie udany

spac mi sie jakos chce

Ale tych mam majowo-czerwcowych nam się pojawiło:-):-)

Za dwa dni już będą tylko czerwcówki. Ciekawe, czy może jutro jeszcze jakiś majówkowy maluszek się pojawi...:-)

Ja już zmykam, zrobię jakąś kolację a potem obejrzę You Can Dance. Tańczy dziewczyna z moich rodzinnych stron, więc trochę pokibicuję.

Dobrego wieczoru!!

A ja właśnie dostałam i zjadłam "zamówionego" McDonalda ;P Ale tylko jedną kanapkę i trochę frytek, jakoś ostatnio mało mi się w żołądku mieści... Ale to i dobrze ;P
za to teraz czuję się tak ciężka, że ledwo się ruszam! Właściwie ledwo od stało na kanapę 1,5 metra przeczłapałam :-D

Dla mnie żłobek to zło konieczne, głównie przez choroby, ale nie mamy innego wyjścia :(

Ale jestem zła, sama nie wiem w sumie o co:zawstydzona/y: Wszystko mnie drażni:-:)wściekła/y:
buziak bylam pewna, ze sie pomyliłaś;-)
jakos mi do Ciebie nie pasowało to. W sumie do zadnej z nas tutaj;-)

jedna jedyna we mni wierzyłas !!!!:tak:
dziekuje ;))

mnie tez wszystko drazni:wściekła/y:

december - z ty gniazdkiem podwojnym to mnie głupi P wkrecił, ze tak sie sprawdza czy jest przebicie ;))
Ale na powaznie to rzucił mi tylko, ze naprawdopdobniej za mocno czysciłas tym srodkiem i jest jakies przebicie czy cos tak:cool:
juz sie go wiecej nie dopytam bo sie ze mnie smieje ze Ci to z lampka napisałam ;))

nie wytrzymałam i na kolacje musiałam usmażyć sobie naleśnika:-D

zmykam już spać, bo jak tak dalej pójdzie to zjem jeszcze trzy:sorry: a jutro ważenie u doktorka:dry:

dobranoc!!!

ps. ciekawe ile do rana przybędzie maluszków ? ;-)

Widze ze nie tylko ja cisnienie na nalesniki mam:-D czekam jak mlody wroci I za smazonko sie zabieram:tak:.

Moj mezus od tego tygodnia juz na noc w morzu zostaje bo sezon na krewetke sie zaczal. Boziu nocki bez chrapania - to jest cudne:-).
W tym roku I tak tylko wyplywa na dwu dniowe polowy no bo ciaza I w razie czego musi zdazyc na porod:-D. Ale nawet te dwa dni to dla mnie miodzio:tak: bo wyplywa o 1.00 w nocy a wraca o 22.00 dwa dni pozniej po czym znow idzie o 1szej w nocy I wraca w czwartek w nocy lub w piatek rano, takze w tyg widzimy sie tylko kilka godzin.
Mlody tez non stop po za domem bo randkuje ze swoja nowa dziewczyna takze mam cisze I spokuj. Boziu jak ja kocham ta pore roku:-D

Ostatnia edycja:
reklama
gkvip - ale to musi być niesamowite, mieć takiego randkującego kawalera :) ale męża na tak długo to ja bym nie chciała puszczać poza dom, ja to jestem od niego uzależniona, tęsknię jak go dzień nie widzę ;P A co dopiero tyle czasu!...

Rany, jak Monika się wierci!!! aż boooli!!!

Do góry