reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Weszłam tylko na sekundę póki dzieciaki śpią.
Kamila ponieważ śledzę Waszą sytuację z nerką to chciałam Ci napisac , że mam przyjaciela , który ma jedną nerkę. I funkcjonuje w 100% dobrze :tak: w liceum się śmiał na wfie ze on nie moze czegos robic bo ma jedną nerkę co było oczywiscie nie prawda bo wszystko mógl robic, ale jak to w liceum czlowiekowi sie nic nie chce :-D
tak więc głowa do góry będzie wszystko dobrze. trzymam kciuki

reklama
Laski, mnie apetyt nie opuszcza, przed chwilą wchłonęłam paczkę krakusków kokosowych, wcześniej tortillę z wczoraj, a jutro będę płakać, że znowu brzuch boli:zawstydzona/y:

Idę poleżeć
Rossnę! a to dla wielbicielek wszelkich promocji, kart itp.

Gkvip randkujący syn, i jak to przeżywasz?;-)

Rysica moj tez sie strasznie wierci:tak: i czasami mega ból:-( no ale wazne, ze sie rusza:tak:

zaza narobiłas ochoty na naleśnika o tej porze, nieładnie:-p

Powiem wam ze nie jest tak zle jak myslalam :-D Chociaz musze sie przyznac ze ja juz od dluzszego czasu mu mowilam czego ma mi do domu nie przyprowadzac:-D z jakimi dziewczynami mam go na ulicy nie widziec:-D na co ma patrzec przy wyborze itp. Czyli jednym slowem syndrom wrednej tesciowej juz mi sie zalacza powoli:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witajcie,

To może w ramach rozładowania napięcia wynikającego z oczekiwania na to, co ma kiedyą nastapić - taki mały konkursik???? Ile tym razem się przeterminuję???????? Max może być 10 dni, bo na tyle mi tu "pozwolą".

Oczywiście to pytanie retoryczne.

gkvip no niezła teściowa z Ciebie będzie :-). No i jak syn dobrze wybrał?;-)

avo przykro mi z powodu córci :-(. Dostanie pewnie antybiotyk i szybko wróci do zdrowia :tak:

viola trzymam za Was kciuki!

Ja w ciągu dnia spałam prawie 3 godz. :szok: Ciekawe o której usnę. A rano trzeba wstać i iść na badania.

Co do powrotu do pracy to teraz wracam od stycznia. Chłopcy też mieli po ok. 6 m-cy jak wracałam do pracy. Ja nie nadaję się do siedzenia w domu a swoją pracę uwielbiam :tak:

reklama
Rysica - tak mi źle życzysz????? wolałabym bez oxy tym razem

Wg OM pierwszy termin był wyznaczony przez lekarza na 1 czerwca - może uda się w Dzień Dziecka????

Do góry