KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja też mam podobne problemy ale nie przejmuj się nie możesz się denerwować faceci tacy już są a co do sexu my się ciągle o to kłucimy od momentu jak urodzil sie moj syn bo wiadomo ze jak jest dziecko to nei zawsze mozna a faceci chccą ciągleWitajcie dziewczyny.
Ja jestem u ginekologa co dwa tygodnie - cały czas na zwolnieniu - choć leżeć nie muszę. Dzidzie widzę często - już 3 razy słuchałam serduszka. Ja badanie na przezierność będę miała pod koniec listopada - boję się strasznie...
Ostatnio kiepsko się dzieje - ciągle z Mężem się kłócimy - jakoś on nie może się dostosować do zmian w naszym życiu. Z ciągłego wychodzenia, luzu i spontanicznego seksu musi zrezygnować i zamienić to na seks tylko wtedy gdy brzuch nie boli i na większe siedzenie w domu - od godz. 19 zaczynają mi się bóle głowy i mdłości - a ja na to nie mogę nic poradzić. Już zupełnie nie wiem co mam robić. Może jak Mąż zobaczy maleństwo na usg to zmieni podejście...eh!
a co do cisnienia ja mam nadciśnienie w pierwszej ciazy lezalam w szpitalu na patologii wlasnie na nadcisnienie.. teraz mam nadzieje ze bedzie ok ale musze uwazac na swoje nerwy a niestety jestem bardzo nerwowa.