reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

kurcze nawet nie wiedziałam, że tam też żylaki ............................[ ]
Ja też nie wiedziałam dopóki nie zaczeło Mnie boleć tam nie miałam jak zajrzeć i kupiłam takie lusterko powiększające i u Mnie pojawił się:baffled:.... nad cewką moczową więc bardzo czułe miejsce siadanie ubieranie czuje.
Poczytałam troche w necie i objawy się zgodziły cóż pozostaje czekać po porodzie albo się wchłonie albo ....zaleczyc trzeba.

reklama
Witam się i ja
U mnie spokojnie także dziewczyny zapewne z Wami wytrzymam długo w dwupaku !!!!!

Remontów już mam dość dziś to dosłownie myślałam że wybuchnę, aby zamówić blachodachówke 11 m kw kur... musisz czekać na odbiór jak dobrze pójdzie do tego piątku ale raczej mamy się nastawiać na następny piątek, przegięcie i zaś tydzień w dupie bo co zrobisz bez dachu!!!!!!!!!!!
Aż mi się gadać nie chce dosłownie bo ja bym już miała to dawno wszystko zakupione i czekało by w garażu na remont !!!!!!!!!!!!!!

Witam z ranca, wy sie rozpakowywujecie a ja smigam jakby mi bylo pisane byc w ciazy ze 12 miesiecy...zawsze wiedzialam ze mam cos w sobie ze slonia hehe. Noce mnie mecza bo siku po 4razy robie i boli jak probuje sie skulac z lozka. Kurna ani przepowiadaczy nie mam no nic a nic. Za 3dni i koncze prace....czyli juz blisko do spotkania z moim cudzikiem :) sie troszke boje..

zaza - a to przypadkiem nie zapalenie mieszka wlosowego?? Ja miałam nie tak dawno. Taka góleczka pod skóra która przy dotyku bolała. Ślad mam nadal ale juz nie boli.
raczej nie, bo kulka jest dość sporawa

Paulina koło cewki?? to ci potwornie współczuje, ten mój "przyjaciel" jest z boku i boli jak cholera, a co dopiero musi się dziać u ciebie bidulko

Esperanza - ale fajny tattoo :D

Alijenka - zazdroszczę własnego domu! :) Ja mam stare mieszkanie z idiotycznymi pokojami (np pokój Moniki to "tramwaj" - długi i wąski, na dodatek okno i drzwi są na tych krótszych ścianach)..... I brak kasy na nowe mebelki dla córci do pokoiku, więc musiałam kombinować z meblami z salonu, bo z meblościanką, która tu wcześniej była, to łóżeczko się nie mieściło......

a ja w końcu muszę męża zmusić do zamontowania lampki - kwiatka, bo jak mi tego nie zrobi pojutrze to się chyba wścieknę!!!
Dziś pewnie nie zrobi, bo w pracy do 14, jutro w pracy od 11 do 23ciej, więc pewnie pojutrze będzie miał szansę pojechać po tego kwiatka i go zamontować.......

Ostatnia edycja:
raczej nie, bo kulka jest dość sporawa

Paulina koło cewki?? to ci potwornie współczuje, ten mój "przyjaciel" jest z boku i boli jak cholera, a co dopiero musi się dziać u ciebie bidulko

moja miała ok cm obwodu i wystawała tak na pół. Wiec tez nie najmniejsza.

Rysica u mnie ciągle coś nie zrobione blat w kuchni na szafce nie przykręcony już chyba z 2 miesiące, uchwyt na ręczniki papierowe też leży już z 2 miesiące, wkręt aby powiesić baldachim - moskitiere u małej w pokoju czeka chyba już z 3 tyg,malowanie malutkiej łazienki i przedpokoju i klatki ze schodami hmmmmmmmmmmmmm już nie wiem ile, każdy zakup materiału na budowę ganku na bierząco jakby nie można było tego kupić wcześniej i mieć z głowy a nie później takie scyje wychodzą, dosłownie jeszcze troszkę bo po 1 czerwca już mam zezwolenia na cięższe prace sama się wezmę za to malowanie bo szłu można dostać !!!!!!!!!!!!!!!!!! a wymieniać jeszcze bym mogła sporo !!!!!!!!!!

Witam czerwcoweczki.

Tialana - wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy slubu:-)

Esperanza - sliczny ten twoj tatuaz

Mlodak - co tam u ciebie?
Alijenka - wspolczucia z tym remontowymi perypetiami
Zaza - au au au:-(

A ja obudzilam sie nawet wyspana za to przezylam szok:szok: jak spojrzalam w lustro cala twarz spuchnieta wiec zaczelam sie ogladac i..... K...zwa cake nogi, rece wszystko pokryte mega opuchlizna:wściekła/y:. Zaraz dzwonie do poloznej:tak:.

Ostatnia edycja:
Aylin no to rzeczywiście spore, ta moja kulka to taka wielkości ziarna grochu, niech to gin ogląda czy ma ochotę czy nie:-D może coś wyduma,

kurczę jakby mi było mało problemów i bolących miejsc na koniec :confused2:

reklama
Agulex - niestety, nadal 2 w 1,

Muńka - na porodówkę??? po co ja tam pojadę, jak nie mam żadnych objawów porodu???? Pisałam Wam, ze pewnie się przeterminuję - jak zwykle... jutro mam ostatnie USG i lekarz powie mi, kiedy mam się zgłosić na porodówkę, jeśli samo się nie zacznie.

Paulina - samopoczucie moje jest jakby to określić - mam z nim związane mieszane uczucia - z jednej strony jak na "zakończoną" ciążę to czuję się i trzymam bardzo dobrze, z tym, że - momentami jest mi słabo i duszno (przez upał), wieczorami męcza mnie trochę skurcze, z których nic nie wynika, rano wstaję obolała (biodra) od dwóch nocy spać nie mogę - poprzednia noc - zasnęłam ok. 4, pobudka po 7, dziś od 2-7 (przedtem od 23 do 8 bez problemu i czasami bez przerwy na odwiedzenie wc) i NICCCCC!!!!!!! To jest męczące - coś niby się dzieje, ale nic z tego nie wynika.

A wiecie kiedy występują mieszane uczucia?????
Wtedy, gdy wchodzisz do toalety i nie wiesz czy siadać czy klękać.

Do góry