Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
KTOŚ pytal o internet w św zofii jest z tego co kojarze ale trzeba isc poprosic o haslo ja mam swój.
dziewczyny wezcie ze soba duzo wody bo podczas porodu i po chce sie strasznie pic,do tego w moim szpitalu kaza butle wody dziennie wypic,na laktacje, piwko tez mozna jak ktoras ma ochote na karmi
Buziak spokojnie wszystko bedziesz wiedziala,lekarze,połozna bedą Cię na bierząco informowac.
I faza trwa do 10cm rozwarcia
I I parcie
III rodzenie łożyska
skad wiadomo ze juz parte? nagle bedziesz myslala ze chce Ci sie kupe chyba ze Cie znieczula tak jak mnie podczas I porodu i beda Ci mowic kiedy masz skurcz bo ja nie czułam...
Dzięki to ja pytałam o internet mam WiFi w komórce laptopa brać nie będę raczej, ale w komórce zawsze lepszy WiFi niż marnować transfer ;P
A i super, że o partych tak fajnie napisałaś fajnie zobrazowane trudno będzie przeoczyć
A ja miałam dzisiaj kilka skurczów przepowiadających ale bezbolesnych fajnie, że macica się przygotowuje do swojej roli No i dzisiaj jestem padnięta, cały prawie dzień latałam, a to fryzjer, a to plac zabaw, a to sklepy, znowu plac zabaw z młodym, teraz leżę i SOPOT festival oglądam