reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Kolejna przespana nocka, normalanie teraz spi mi sie lepiej niz wczesniej, dziwneee, powinno byc chyba na odwrot ale nie narzekam :-)
Przed zasnieciem mala narobila mi strachu, dostala czkawki i sie przy tym bardzo ruszala, nozkami, raczkami i nagle spokuj ... to bylo takie dziwne.... probowalam ja pozniej rozruszac i przed dobre pol godz nic az sie przestraszyla, ze moze w pepowine sie zaplatala i tak z nia walczyla stad te ruchy aleeee wkoncu po dlugich prosbach mamusi dala kopniaka i mogla isc spac.... ale co sie strachu najadlam to moje....:-(
Przed zasnieciem mala narobila mi strachu, dostala czkawki i sie przy tym bardzo ruszala, nozkami, raczkami i nagle spokuj ... to bylo takie dziwne.... probowalam ja pozniej rozruszac i przed dobre pol godz nic az sie przestraszyla, ze moze w pepowine sie zaplatala i tak z nia walczyla stad te ruchy aleeee wkoncu po dlugich prosbach mamusi dala kopniaka i mogla isc spac.... ale co sie strachu najadlam to moje....:-(
veritaserum71
abigi, alez ja bym chciała taki poród przeżyc...zzo i poród w wannie..super!!
buziak
Buziak, no stópki to masz pierwsza klasa Mam nadzieję,ze się nie obrazisz, ale wczoraj wieczorem smiałam się w głos. Ja ci mowię Ty masz tej wody 5 kg co najmniej schudniesz raz, dwa po porodzie...
ciesze sie ze komus poprawiłam humor ;p ;p ;;p
zycze zeby to jednak nie była alergia a jakies chwilowe dzieciece marudzenie!!
Właśnie miałam CI dziękowac bo sama nie sięgam :/
jakbys chciała to moge zmienic )
Oglądacie ddtvn?
Przed chwilą mówili o męskich majtach i oczywiście byli do demonstracji pięknie zbudowani mężczyźni ;-) ja akurat smarowałam się kremem i jak zobaczyłam ostatni model z ogonkiem z tyłu to tak ścisnęłam tubkę kremu że pół kremu mi na pokój wyleciało
ładnie
i powiedzcie mi ze to ja zboczona na forum jestem ;p
Nasza to samo. Raz to nawet udało jej się muchę złapać. Ale nosem - wciągnęła ją i po chwili wykichała ;-) Więc ogólnie kiepsko jej to idzie i na wolności raczej by nie przeżyła
Czyli wieści super
nasza juz ose zaliczyła
wiesci połowicznie dobre bo dzis juz sie troche pozmieniało ;-)
a ja dzisiaj miałam zrobić ostatnie badania bo w poniedziałek kazali mi się zjawić z takimi z ostatniego tygodnia i oczywiście zapomniałam się i się wysikałam do kibelka. Także pojadę tylko z morfologią aktualną, mocz będzie sprzed 10 dni, teraz już nic nie zmienie. Ale wściekła jestem na siebie.
przed ostatnim badaniem moczu pol nocy nie spałam zeby nie zapomniec o sikaniu w pojemnik;-)
bablik - jesli to Twoje urodziny to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Muńka - tego nie wiem, bo nie napisała, ale jak wróci, to napisze na pewno Jak chcesz to jej napiszę SMSka, że pytasz. Ale wcale bym się nie zdziwiła, ze ta sama co Twoja Sądząc po namowach na poród w wodzie Ale jej zazdroszczę
A ja zaraz do fryzjera mykam
Jeśli będziesz do niej pisać, to możesz przy okazji zapytać, bo jestem ciekawa, ale podobno tam wszystkie położne są spoko, więc mam nadzieję, że mi też się uda przejść przez to wszystko gładko:-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ale abigi ma fajnie z tym zzo
Ja się właśnie motam w którym szpitalu rodzić - jeden jest nowiutki, wypasiony, z wanną, kołem do rodzenia, gazem rozweselającym itp. no i tam pracuje mój gin prowadzący, ale nie dają zzo, drugi o nieco gorszym standardzie, ale za to prawie pod domem i dają znieczulenie zewnątrzop. za darmo i na żądanie ... I wannę też mają jakby co..
Ja się właśnie motam w którym szpitalu rodzić - jeden jest nowiutki, wypasiony, z wanną, kołem do rodzenia, gazem rozweselającym itp. no i tam pracuje mój gin prowadzący, ale nie dają zzo, drugi o nieco gorszym standardzie, ale za to prawie pod domem i dają znieczulenie zewnątrzop. za darmo i na żądanie ... I wannę też mają jakby co..
Ostatnia edycja:
butterfly:)
Hej Dziewczynki Jak zwykle, wieki mnie nie było... Ale Was od czasu do czasu podczytuje I gratuluje wszystkim mamusiom Naulinka, bardzo mi przykro, ściskam z całych sił, trzymaj się jakoś:*
Mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie... Ja jeszcze jestem w dwupaku, choć nie ukrywam, że chciałabym mieć już maleństwo przy sobie Czuje się całkiem nieźle...oprócz zgagi i pobolewania kręgosłupa to nic mi więcej nie dolega, no może od czasu do czasu jeszcze stawianie się brzucha...ale biorę magnez i nospe i jest dobrze ściskam Was z całych sił!:*
Mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie... Ja jeszcze jestem w dwupaku, choć nie ukrywam, że chciałabym mieć już maleństwo przy sobie Czuje się całkiem nieźle...oprócz zgagi i pobolewania kręgosłupa to nic mi więcej nie dolega, no może od czasu do czasu jeszcze stawianie się brzucha...ale biorę magnez i nospe i jest dobrze ściskam Was z całych sił!:*
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej butterfly
Dziewczyny pliiizzzzz doradźcie, na który szpital mam się zdecydować
Dodam jeszcze, że w tym drugim dwa lata temu była afera z bakterią i sepsą (zmarł noworodek) i to mnie trochę blokuje... z drugiej strony chyba już drugi raz do czegoś takiego nie dopuszczą, tym bardziej że jest to duży szpital ...
Dziewczyny pliiizzzzz doradźcie, na który szpital mam się zdecydować
Dodam jeszcze, że w tym drugim dwa lata temu była afera z bakterią i sepsą (zmarł noworodek) i to mnie trochę blokuje... z drugiej strony chyba już drugi raz do czegoś takiego nie dopuszczą, tym bardziej że jest to duży szpital ...
Ostatnia edycja: