reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

nanu- 3maj sie kobietko

młodak- będzie dobrze...nie martw sie

ja mam skurcze regularne ale słabe i już mój S mnie goni do gina boo sie boi że się w nocy coś rozwinie....a ja sobie grzecznie czekam:-D zaraz na spacerek wybywamy po Tusie do przedszkola bo juz chłodniej

dziewczyny przez was to może sie zmotywuje i też sobie pykne pedicure przed porodem...bo tu takie zabiegi szykujecie sobie

reklama
Nie wiem o co tym myśleć. Poszłam się przespać no i na chwile odwróciłam się na plecy i zaczęło ze mnie coś wyciekać nie wiem jak to opisać taki wodnisty śluz normalnie mokro mi się zrobiło.

nanu- 3maj sie kobietko

młodak- będzie dobrze...nie martw sie

ja mam skurcze regularne ale słabe i już mój S mnie goni do gina boo sie boi że się w nocy coś rozwinie....a ja sobie grzecznie czekam:-D zaraz na spacerek wybywamy po Tusie do przedszkola bo juz chłodniej

dziewczyny przez was to może sie zmotywuje i też sobie pykne pedicure przed porodem...bo tu takie zabiegi szykujecie sobie

Ja marzę o tym aby mi kosmetyczka zrobiła, ale nic z tego. Raz próbowałam, ale uprzedziłam ją, że mam potworne łaskotki i wystrzymałam może 5 sekund :szok:. Ubaw miała ze mnie niezły.
Na szczęście daję radę sama. Jeszcze niedawno nawet fencha sobie u nóg robiłam, ale teraz to już tylko obcinam i piłuję, nawet bezbarwnego lakieru nie stosuję tak na wszelki wypadek.

A ja jutro do fryzjera i aż się boję, boję się, bo poprzednio cięła mnie koleżanka fryzjerka ale miała przerwę w zawodzie, i mnie tak ŹLE obcięła, właściwie opitoliła, że ryczałam ze 3 dni nad moimi włosami ślicznymi... I teraz idę do dobrego salonu ale już nie wiem co zrobić i jak ściąć i co z tych włosów będą mogły w ogóle zrobić.... Bo ta moja fryzura to do niczego nie jest podobna, a jeszcze buzia spuchnięta to w ogóle masakrycznie wyglądam ;:baffled::-(

mlodak ja mam tez takie łaskotki i jedyne kto moze mnie tknać to właśnie kosmetyczka :)), mam zamiar wybrać się jeszcze przed porodem na stópki bo niedawno byłam, do fryzjera to już muszę iść bo siwe mi wyszły że masakra aż wstyd wyjść, zadzwoniłam do mej fryzjerki to nie ma farby dla mnie i musze czekać tydzień :((

mlodak ja mam tez takie łaskotki i jedyne kto moze mnie tknać to właśnie kosmetyczka :)), mam zamiar wybrać się jeszcze przed porodem na stópki bo niedawno byłam, do fryzjera to już muszę iść bo siwe mi wyszły że masakra aż wstyd wyjść, zadzwoniłam do mej fryzjerki to nie ma farby dla mnie i musze czekać tydzień :((

Ja na samą myśl, że ktoś mógłby dotknąć moje stopy to już palce podurczam i czuje łaskotanie. Nawet jak w telewizji widzę jak ktoś komuś robi masaż stóp to szaleju dostaję. Nie wiem po kim to mam.

Hej,

alijenka
ja zaczelam czytac Twojego posta ui mnie nadal plus 14 to pomyslalam, ze fajnie bo nie za zimno i nie za gorąco:-D hehe, udana jestem:zawstydzona/y:

U nas kolejny upalny dzien ale juz nie narzekam bo zaczynam sie zachowywac jak moja tesciowa:zawstydzona/y: Kuba spi, jak wstanie to spacer, do poludnia byl z tata, ja z Nim pojde dopiero kolo 17, 18, wczesniej nie wychodzę z domu:-)

nanulika jestem myslami z Tobą:tak: oby juz to bylo za Tobą a za jakiś czas wszystko bedzie wynagrodzone.

magnii 3maj sie w tym szpitalu;-)

ania powodzenia jutro, ja rowne trzy tygodnie po Tobie idę pod noż;-)

mlodak fajny kotek:-)

Ja już po wizycie:-) szyja podobno od ostatniego badania pięknie przygotowała się do porodu i ma ok. 1,5 cm, także lekarka powiedziała, że powinnam urodzić w terminie, albo nawet przed:-D morfologia i mocz super - najważniejsze, że hemoglobina wzrosła i jest w normie. USG za tydzień.
Byłam w szoku, jak weszłam na wagę w przychodni - przez 2 tygodnie przytyłam 1,5 kilo:szok: na domowej wadze jakoś tej różnicy nie zauważyłam, a może nie chciałam... ;-)
AVO - magnez też ok.

Mężulek pojechał się integrować i dla pocieszenia zostawił mnie z truskawami i czereśniami!!!:-D:-D a potem wpadnie na noc szwagierka.

Czesc dziewczyny

Ja dzis ostatni raz sie wyspalam. Wstalam o 10.15. posprzatalam, poprasowalam i spakowalam ostatnie rzeczy do torby.
Chyba juz jestem gotowa.
Biore jutro laptopa ze soba wiec wieczorem postaram sie napisac co u nas slychac.:szok: Oj boje sie coraz bardziej.

To życzę powodzonka jutro!! ale to musi być uczucie, wiedzieć, że to już jutro!:-D

Czesc dziewczynki! Pozdro ze szpitala, nie wpisuje sie w watek szpitalny bo nadal nic nie wiem :/ cisnienie mi zbili lekami ale czekam dzis pelna strachu na info o wynikach moczu. Tak bym chciala, zeby byly dobre i bez glupiego bialka ech.

Super, ze Kamilka juz rozpakowana, a za was trzymam kciuki mocno mocno mocno, zeby zadne przykre historie juz sie na forum nie dzialy - same dobre niusy od teraz!

Zycze Wam duzo sily na tej ostatniej prostej i dziekuje za kciuki i wsparcie - to naprawde wiele daje!

&&&&&&&&&&

reklama
u mnie nadal + 14 i jak narazie nie ma rozstępów, zobaczymy co będzie dalej nioo i z cycków dalej nic nie leci, bola jak cholera ale nic a nic nie cieknie

To ja mam podobnie bolą i bardzo wrażliwe sa ale nic mi jeszcze z nich nie leci

Nie wiem o co tym myśleć. Poszłam się przespać no i na chwile odwróciłam się na plecy i zaczęło ze mnie coś wyciekać nie wiem jak to opisać taki wodnisty śluz normalnie mokro mi się zrobiło.

Jakby tego więcej było to radzę na IP sprawdzić czy to nie wody.

Nanulika kciuki dzielna dziewczyna jesteś ściskam cię mocno

Juuupiiiiiiiii odebrałam swój wynik na paciorkowca Pochwa i odbyt ujemny

Do góry