reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Czesc dziewczynki! Pozdro ze szpitala, nie wpisuje sie w watek szpitalny bo nadal nic nie wiem :/ cisnienie mi zbili lekami ale czekam dzis pelna strachu na info o wynikach moczu. Tak bym chciala, zeby byly dobre i bez glupiego bialka ech.

Super, ze Kamilka juz rozpakowana, a za was trzymam kciuki mocno mocno mocno, zeby zadne przykre historie juz sie na forum nie dzialy - same dobre niusy od teraz!

Zycze Wam duzo sily na tej ostatniej prostej i dziekuje za kciuki i wsparcie - to naprawde wiele daje!

esperanza oczywiście kciuki zaciśnięte

gkvip2505
zazdroszczę ci tego że się wyspałaś, ja od kilku nocy niewyspana chodzę

Tak się rozpędziłam z tym moczeniem stóp że zrobiłam pedicure, manicure, maseczkę na twarz i hennę na rzęsy :-D

Czesc dziewczynki! Pozdro ze szpitala, nie wpisuje sie w watek szpitalny bo nadal nic nie wiem :/ cisnienie mi zbili lekami ale czekam dzis pelna strachu na info o wynikach moczu. Tak bym chciala, zeby byly dobre i bez glupiego bialka ech.

Super, ze Kamilka juz rozpakowana, a za was trzymam kciuki mocno mocno mocno, zeby zadne przykre historie juz sie na forum nie dzialy - same dobre niusy od teraz!

Zycze Wam duzo sily na tej ostatniej prostej i dziekuje za kciuki i wsparcie - to naprawde wiele daje!

Jesteśmy z Tobą :-)

nanulika - trzymaj się dzielnie.

magnii - za brak białka w moczu &&&&&&&&&&&&&&&.

Idę do kosmetyczki zapisać się na 23 czerwca na makijaż bo w końcu idę na weselicho to trzeba jakoś wyglądać. A liczę na to, ze kosmetyczka lepiej ukryje ślady niewyspania.....

W poniedziałek o 18 mam się zjawić w szpitalu, a CC we wtorek rano. Normalnie jak to piszę to mi się ręce z wrażenia trzęsą.....

A co do prania pościeli łóżeczkwoej to ja chyba w niedzielę jeszcze raz przepiorę, a w poniedziałek przed wyjazdem poprasuję bo mój Gruby postnowił oprócz wózka przetestować także łóżeczko:
Zobacz załącznik 467866

A szczerze mówiąc to wykorzystałam to, że się tam władował i akurat sprawdziłam na żywym stworzeniu czy monitor oddechu działa :-). I działa!!!! Oczywiście, aby wybawić kota z łózka to musiałam zleźć do kuchni i potrząsnąć puszką z żarciem bo inaczej by nadal tam leżał.

Nie denerwuj się CC, będzie dobrze!!! Ale Ci dobrze, że już wiesz kiedy utulisz swoje maleństwo :D

a co do Grubego i wypróbowania wózka czy łóżeczka, Cleopatra nasza, jak jeszcze z nami mieszkała, też musiała wszystko wypróbować, a ja się potem wściekałam, że wszystko w kociej sierści.......

Tak się rozpędziłam z tym moczeniem stóp że zrobiłam pedicure, manicure, maseczkę na twarz i hennę na rzęsy :-D
wow podziwiam!!! JA już nie jestem w stanie normalnie paznokci u stóp dostać..

Trzymam kciuki za dobre wyniki!!

Ja wróciłam z Szymkiem z placu zabaw (3h z dzieciakami biegał), i lecę zrobić obiadek :)

esperanza oczywiście kciuki zaciśnięte

gkvip2505
zazdroszczę ci tego że się wyspałaś, ja od kilku nocy niewyspana chodzę

No prosze jaka zdolniacha;-) ja o pedicure to pomazyc jedynie moge sama nie dam rady bom duzia przeokrutnie, a I na tym koncu swiata nie ma nikogo kto by mi zrobil:-(. Ale pocieszajace jest to ze mezulek obiecal mi popludnie u kosmetyczki w Glasgow w weekend szkoda tylko ze nie sprecyzowal w ktory:baffled:

Magnii - bedzie dobrze musi byc:tak:

Nanu - trzymaj sie kochana

Ostatnia edycja:
a ja po zimowej przerwie wydepilowałam nogi (zimą goliłam maszynką) i wyglądają nieciekawie, mnóstwo takich ni to bąbelków ni to krosteczek mi wylazło :( nie wspomnę o tym, że mały mnie skopał, bo go tak ściskałam w trakcie ;-)

ania kciuki za jutro!!!

magnii &&&&&&&&&&&&&&&&&

nanulika trzymaj się!!!

Wrocilam z pikniku spuchnieta jak balon..... wiec piersze co zimna woda do miski i nogi do srodka.... szkoda tylko ze nie pomyslalam o reczniku.....:-D i teraz siedza jak ta glupia i czekam az troszke nozki przeschna bo niechce plam robic na jasmyn dywanie..... ehhhh a mialam mieso na obiad wyciagnac i tez zapomnialam.....:eek:

Ania- ojjjaaa Ty juz jutro :szok: powodzenia
Tialana- nie zla jestes :szok: mi wczoraj udalo sie co najwyzej poobcinac pazurki u nog ale juz bez pilowania i rak a Ty takie rzeczy.... hohohoo

Co do kg to 15 na plusie od dluzszego czasu... ale niestety popekalam i zrobily mi sie roztepy :zawstydzona/y: a juz myslalam, ze bedzie super a tu dupka.... co dziwne tylko z lewej strony na biodrze :eek: moze od lezenia na lewym boku :eek::-D

reklama
Do góry