reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Czesc dziewczynki! Pozdro ze szpitala, nie wpisuje sie w watek szpitalny bo nadal nic nie wiem :/ cisnienie mi zbili lekami ale czekam dzis pelna strachu na info o wynikach moczu. Tak bym chciala, zeby byly dobre i bez glupiego bialka ech.

Super, ze Kamilka juz rozpakowana, a za was trzymam kciuki mocno mocno mocno, zeby zadne przykre historie juz sie na forum nie dzialy - same dobre niusy od teraz!

Zycze Wam duzo sily na tej ostatniej prostej i dziekuje za kciuki i wsparcie - to naprawde wiele daje!

esperanza oczywiście kciuki zaciśnięte

gkvip2505
zazdroszczę ci tego że się wyspałaś, ja od kilku nocy niewyspana chodzę

Tak się rozpędziłam z tym moczeniem stóp że zrobiłam pedicure, manicure, maseczkę na twarz i hennę na rzęsy :-D

Czesc dziewczynki! Pozdro ze szpitala, nie wpisuje sie w watek szpitalny bo nadal nic nie wiem :/ cisnienie mi zbili lekami ale czekam dzis pelna strachu na info o wynikach moczu. Tak bym chciala, zeby byly dobre i bez glupiego bialka ech.

Super, ze Kamilka juz rozpakowana, a za was trzymam kciuki mocno mocno mocno, zeby zadne przykre historie juz sie na forum nie dzialy - same dobre niusy od teraz!

Zycze Wam duzo sily na tej ostatniej prostej i dziekuje za kciuki i wsparcie - to naprawde wiele daje!

Jesteśmy z Tobą :-)

nanulika - trzymaj się dzielnie.

magnii - za brak białka w moczu &&&&&&&&&&&&&&&.

Idę do kosmetyczki zapisać się na 23 czerwca na makijaż bo w końcu idę na weselicho to trzeba jakoś wyglądać. A liczę na to, ze kosmetyczka lepiej ukryje ślady niewyspania.....

W poniedziałek o 18 mam się zjawić w szpitalu, a CC we wtorek rano. Normalnie jak to piszę to mi się ręce z wrażenia trzęsą.....

A co do prania pościeli łóżeczkwoej to ja chyba w niedzielę jeszcze raz przepiorę, a w poniedziałek przed wyjazdem poprasuję bo mój Gruby postnowił oprócz wózka przetestować także łóżeczko:
Zobacz załącznik 467866

A szczerze mówiąc to wykorzystałam to, że się tam władował i akurat sprawdziłam na żywym stworzeniu czy monitor oddechu działa :-). I działa!!!! Oczywiście, aby wybawić kota z łózka to musiałam zleźć do kuchni i potrząsnąć puszką z żarciem bo inaczej by nadal tam leżał.

Nie denerwuj się CC, będzie dobrze!!! Ale Ci dobrze, że już wiesz kiedy utulisz swoje maleństwo :D

a co do Grubego i wypróbowania wózka czy łóżeczka, Cleopatra nasza, jak jeszcze z nami mieszkała, też musiała wszystko wypróbować, a ja się potem wściekałam, że wszystko w kociej sierści.......

Tak się rozpędziłam z tym moczeniem stóp że zrobiłam pedicure, manicure, maseczkę na twarz i hennę na rzęsy :-D
wow podziwiam!!! JA już nie jestem w stanie normalnie paznokci u stóp dostać..

Trzymam kciuki za dobre wyniki!!

Ja wróciłam z Szymkiem z placu zabaw (3h z dzieciakami biegał), i lecę zrobić obiadek :)

esperanza oczywiście kciuki zaciśnięte

gkvip2505
zazdroszczę ci tego że się wyspałaś, ja od kilku nocy niewyspana chodzę

No prosze jaka zdolniacha;-) ja o pedicure to pomazyc jedynie moge sama nie dam rady bom duzia przeokrutnie, a I na tym koncu swiata nie ma nikogo kto by mi zrobil:-(. Ale pocieszajace jest to ze mezulek obiecal mi popludnie u kosmetyczki w Glasgow w weekend szkoda tylko ze nie sprecyzowal w ktory:baffled:

Magnii - bedzie dobrze musi byc:tak:

Nanu - trzymaj sie kochana

Ostatnia edycja:
a ja po zimowej przerwie wydepilowałam nogi (zimą goliłam maszynką) i wyglądają nieciekawie, mnóstwo takich ni to bąbelków ni to krosteczek mi wylazło :( nie wspomnę o tym, że mały mnie skopał, bo go tak ściskałam w trakcie ;-)

ania kciuki za jutro!!!

magnii &&&&&&&&&&&&&&&&&

nanulika trzymaj się!!!

Wrocilam z pikniku spuchnieta jak balon..... wiec piersze co zimna woda do miski i nogi do srodka.... szkoda tylko ze nie pomyslalam o reczniku.....:-D i teraz siedza jak ta glupia i czekam az troszke nozki przeschna bo niechce plam robic na jasmyn dywanie..... ehhhh a mialam mieso na obiad wyciagnac i tez zapomnialam.....:eek:

Ania- ojjjaaa Ty juz jutro :szok: powodzenia
Tialana- nie zla jestes :szok: mi wczoraj udalo sie co najwyzej poobcinac pazurki u nog ale juz bez pilowania i rak a Ty takie rzeczy.... hohohoo

Co do kg to 15 na plusie od dluzszego czasu... ale niestety popekalam i zrobily mi sie roztepy :zawstydzona/y: a juz myslalam, ze bedzie super a tu dupka.... co dziwne tylko z lewej strony na biodrze :eek: moze od lezenia na lewym boku :eek::-D

reklama
Do góry