Sunshine6
Fanka BB :)
Dziewczyny wizytujace &&&&&&&&&& i dajcie znac co i jak
Ja juz wszytsko poprasowalam, teraz szukam pomyslu jak to poukladac w trzech szufladach
O obiad sie nie martwie moj P robi chinskie- Chicken Chow Main - uwielbiam
Ja dolaczam do tych w bolach od rana, bole jak na @ trzymaja i do tego jakos tak dziwnie sie czuje.... o opuchliznie nie bede wspominac....
Pogoda za to super!!!! cieplutko, ze po domku w koszulce meza tylko latam a okana pootwierane wszedzie - ehhhh uwielbiam....
Kamila- daj znac co u Ciebie!!!
Niezapominajka- jak dla mnie wyglada na pocztki porodu....
Buziak- ja tez sie zastanawiam czy przescieradlo od razu rozlozyc czy pozniej ale chyba przygotuje wszystko teraz a przykryje narzutka to sie tak nie zakurzy
Cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam- przepraszam
Ja juz wszytsko poprasowalam, teraz szukam pomyslu jak to poukladac w trzech szufladach
O obiad sie nie martwie moj P robi chinskie- Chicken Chow Main - uwielbiam
Ja dolaczam do tych w bolach od rana, bole jak na @ trzymaja i do tego jakos tak dziwnie sie czuje.... o opuchliznie nie bede wspominac....
Pogoda za to super!!!! cieplutko, ze po domku w koszulce meza tylko latam a okana pootwierane wszedzie - ehhhh uwielbiam....
Kamila- daj znac co u Ciebie!!!
Niezapominajka- jak dla mnie wyglada na pocztki porodu....
Buziak- ja tez sie zastanawiam czy przescieradlo od razu rozlozyc czy pozniej ale chyba przygotuje wszystko teraz a przykryje narzutka to sie tak nie zakurzy
Cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam- przepraszam