reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

KlusiaM - ja dziś mam makaron z truskawkami i śmietaną, coś smacznego i na szybko.

gkvip - to daj znać z jaką informacją położna oddzwoniła

Kamila - to życzę powodzonka!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja :-D
Dziś troszkę słoneczko odpuszcza sobie i całe szczęście :-D
Widzę że u Was już się na całego akcje porodowe zaczynaja :-D:-), troszkę Wam zazdroszczę :rofl2:
buziak ja już dawno mam wypraną pościel i założoną, zresztą przecież każda z Was ma poprane i poprasowane ciuszki i inne rzeczy i też leżą i się kurzą, ja tak jak verita napisała nie zamierzam być sterylna matką, ja się wychowałam jedząc piasek i truskawki z krzaka i jakoś żyję :laugh2:

No to sie zaczyna :-D:tak:

Teraz nie wiem gdzie mam wpierw zagladac, tutaj, czy na szpitalny watek :tak:
Ja zaraz zbieram sie do Julcia, musze mu powiedziec, ze koledzy i kolezanki nadciagaja :tak:;-)
Cos podejrzewam, ze tu za pare dni bedzie zbiorowa eksplozja ;-):-D

No to sie zaczyna :-D:tak:

Teraz nie wiem gdzie mam wpierw zagladac, tutaj, czy na szpitalny watek :tak:
Ja zaraz zbieram sie do Julcia, musze mu powiedziec, ze koledzy i kolezanki nadciagaja :tak:;-)
Cos podejrzewam, ze tu za pare dni bedzie zbiorowa eksplozja ;-):-D

ucałuj Julcia!!!:-) też mi się wydaje, że teraz to już co chwilę któraś :-D

Witam:)
Ja dzisiaj zaczęłam dzień od melisy... Wczoraj to tak nakrzyczałam na Marcela, że az mi go szkoda. Ale wczoraj oboje mieliśmy jakiś ciężki dzień.
U nas dzisiaj o 9 rano było już 26 stopni. Szybko gnałam do miasta po nowe butki dla małego zeby przed tym skwarem zdążyć. No ale oczywiście a to lody, a to coś i wróciliśmy dopiero co. Już padnięta jestem a tu do wieczora trzeba wytrzymać samej...ehhhh...

A w nocy mnie skurcze budziły a rano nic.

Też muszę coś na obiad wymyślić, ale pojęcia nie mam co.

Miłego dzionka:)

gkvip czekam na wieści

oj tej naszej Kamili to pod górkę cały czas, bidulka, ale coś czuję, że to już dziś najpóźniej jutro będzie Milanka tulić

Hej...wpadłam powiedzieć, że masakrycznie się czuję;( od rana boli mnie głowa, mam biegunkę a teraz zaczyna być mi niedobrze do tego wszyskiego;( i brzuch tak "ciągnie" od pępka w dół;(

Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące

No to sie rychło chyba sie jednak zaczyna masz skończone 36 tygodni szybko powodzenia :-)

ech 2 godz spaceru po sklepach i nogi mam jak balony :(

nie przejmuj się mam to samo:baffled: ja wyżywam się na swoich psach, chodzą teraz jak w zegarku hehe :-D
szczerze to momentami sama siebie mam dosyć, bo mnie wyprowadzają z równowagi nawet takie pierdoły jak to, że coś mi z widelca spadnie:baffled:

ja mam wypraną i wyprasowaną (pierwszą cześć, druga właśnie schnie), ale nie zakładam, bo jak będzie tak gorąco to mi się kołdra do niczego nie przyda, tym bardziej, że byłam taka "mądra" i kupiłam 70x140 :sorry2:

właśnie wciągnęłam naleśnika z truskawkami i bitą śmietaną :-D

a tej teściowej to strasznie ci współczuję, nie rozumiem jak babcia może nie lubić spędzać czasu z wnuczkiem, tym bardziej, że nie jest to cały dzień, ale kilka godz od czasu do czasu
A jak zrozumieć fakt że babcia mieszka z wnuczką pod jednym dachem i i ostatni raz wyszła z nia rok temu na spacer....:baffled:

Gkvip i M@ADZIA@ kciuki że szybko poszło jeśli to już :-)

Ja też chce już ból żeber nie do wytrzymania przy twardnieniu brzuszka!!!!!!!!
i te bóle podbrzusza jak pierwsze dni okresu a krocze jakby przykopał ktoś mocno....a rodzinka siedzi pije piwko i mecz ogląda a Ja zaraz w chińskie dzień dobry się zamienię..:happy::baffled:

Robi sie gorąco na naszym dziale;-) Viola ma mi dac znac jak do popoludnia sie nie odezwie to ja ją zmolestuje smsem;-)
Jeszczcze raz kciuki,kciuki,kciuki;-)
Sicil- buziaki dla Julcia;-)

reklama
sicil - a Wy z Julciem to w domu juz jestescie czy jeszcze nie??? Jak kolega sie mniewa????

oj tej naszej Kamili to pod górkę cały czas, bidulka, ale coś czuję, że to już dziś najpóźniej jutro będzie Milanka tulić

ja nic z tego ne rozumiem??? chłop jak dąb, ciaza donoszona w sumie bez zadnych awarii a Wy bidujecie jakby rodziła w 20tyg ... czy ja o czyms nie wiem?????

widze ze serio ciekawie sie u nas zaczyna ;))
no ale w sumie chyba o to chodzi nie? :happy:

Posciel uprasowałam i załozyłam. A o malowaniu to moj ukochany mąż moze sobie pomyslec co najwyzej w garazu juz teraz :no:
On mysli ze wezmie wałek czy pedzelek i pomaluje w godzine a ja chyba jak wroce połamana to sobie firanki popiore czy okna pomyje .. o nieee nieeee

Do góry