reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mnie biodra nie bola tylko pachwiny. To juz długo trwa i nie wyobrazam sobie porodu i kilka /kilknascie godzin w rozkroku :baffled:
Czasem mały naciska mi na jakis nerw ze trace czucie w prawej nodze..
Pozdrawiam wszystkie cierpiace;-)

to tyle z narzekania.. za to mam pytanie???

wczoraj uprałam posciel i sie zasanawiam zakładc juz czy uprasowac i zostawic zeby P pozakładał na swiezo przed naszym przyjazdem zeby sie nie zakurzyła??? jak u Was???? wszystko gotowe pozakładae czy jeszcze nie???????

reklama
Hej...wpadłam powiedzieć, że masakrycznie się czuję;( od rana boli mnie głowa, mam biegunkę a teraz zaczyna być mi niedobrze do tego wszyskiego;( i brzuch tak "ciągnie" od pępka w dół;(

Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące

Ejj mnie też ostatnio sutki bolą - skąd to nagle? Kurcze dziwne to, że na tym etapie bolą!

A ja dostałam agresora - masakra. Wszystko mnie wkur... bo już nie wkurza! Dobrze, że do wieczora jestem sama w domu bo pewno bym szukała zwady z M! Pierwszy raz tak mam i już mnie nawet wkurza wkur... się!!! Aż wzięłam chłodny prysznic by puściło i to g... dało!!! No same widzicie ton tej wypowiedzi. Eeee szkoda gadać!

też tak miałam ostatnio....nie martw się....

ja się z domu dzisiaj nie ruszam...w du...mam, gorąco jak cholera

mnie biodra też napieprzają, a najbardziej w nocy...masakra

Buziak- mój S założy jak będziemy mieli wrócić...przecież to chwila moment

hej
Ja właśnie zobaczyłam na wkładce brązowe upławy nie mam pojęcia co to bo na czop mi to nie wygląda qwfa wiedziałam że jak dziś mam egzamin to coś się stanie gin mi powiedział przez tel że prawdopodobnie szyjka się skraca i żebym na spokojnie podjechała na IP zrobią ktg i przebadają ale ja chce ten egzamin dziś zdać a to dopiero o 16 45 hmm sama nie wiem co robić

moj maz askoczyl mnie wczoraj swoim pomysłem stad te moje pytania.. otoz wymyslił ze jak mnie połaza do szptala to on zrobi szybkie malowanie :szok::baffled: 9miesiecy miał i on teraz jak ja rodzic pojade i wszystko mam poprane poprasowane to on mysli mi tu bałaganic ;////
załamał mnie normalnie:wściekła/y:

Madzia, jedz na IP upewnic sie, ze wszystko ok...ze to naturalna kolej rzeczy, a pozniej na egzamin. Kciuki oczywiscie bedziemy trzymac :tak:

Buziak, ja wypralam posciel, ale nie bede jej uzywac na samym poczatku - albo rozek albo kocyk.

Z malowaniem to chyba nie najlepszy pomysl, bo nie zdążycie raczej wywietrzyć, a dobrze, żeby Mały nie wdychał takich oparów....przynajmniej tak mi sie wydaje...

reklama
Hej...wpadłam powiedzieć, że masakrycznie się czuję;( od rana boli mnie głowa, mam biegunkę a teraz zaczyna być mi niedobrze do tego wszyskiego;( i brzuch tak "ciągnie" od pępka w dół;(

Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące

Może sie zaczyna.

Buziak ja przyszykuje pościel do ubrania i P założy, a mozna nawet założyż jak sie wróci z dzieckiem bo to chwila. Nie trzeba maluszka od razu do łóżeczka kłąść.

Do góry