Witam. To pospałam od 3 do 6 i mam wrażenie ze co chwilę się budziłam. Jakiś okropny ból głowy się przypałętsał, a taka pogoda.
Ja też nie mogę sobie żadnej wygodnej pozycji do spania znaleźć.
Mnie też boli kręgosłup, ale myśle , że to na tym etapie ciąży się zdarza i wcale nie musi świadczyć o bólach krzyżowych.
Aga ciasto z galaretką ale smaka narobiłaś.
a mnie ciągle boli brzuszek, boję się, bo muszę jeszcze 2 tyg wytrzymać... muszę z synkiem pogadać ;-)
Lena przybijam piątkę, najchętniej to bym się własnego kręgosłupa pozbyła, mam dość, bo żadna pozycja nie pomaga, a po nocy jest jeszcze gorzej
Ja też nie mogę sobie żadnej wygodnej pozycji do spania znaleźć.
zaza no dokładnie najgorsze że żadna pozycja nie jest wygodna, no może na chwilkę góra 5-10minut.! już nie wiem jak mam się układać aby było dobrze, mam nadzieje że po porodzie przejdzie ten ból.
Przedstawię Wam dosłownie mini fragmencik rozmowy:
(ja)-kurdę znowu mnie kręgosłup boli
(koleżanka)- oj moja droga to pewnie będziesz miała bóle krzyżowe, współczuję Ci
Myślicie że tak może być? Nie ukrywam trochę się przeraziłam bo jak czytałam właśnie o tych skurczach,bólach to krzyżowe są najgorsze tzn najbardziej bolesne.
Mnie też boli kręgosłup, ale myśle , że to na tym etapie ciąży się zdarza i wcale nie musi świadczyć o bólach krzyżowych.
Aga ciasto z galaretką ale smaka narobiłaś.