Witam się sobotnio!!
Jak fajnie, że mężulek w domku i nie musi zbierać się do pracy:-)
A co Ci kobieto z tymi kostkami??
mi moja zaleciła to na hemoroidki.
nie ma to jak mieć przy sobie faceta!!:-)
Jak fajnie, że mężulek w domku i nie musi zbierać się do pracy:-)
Ja startowałam z wagą 95,5 kilo, więc niecałe 8 mam na plusie....
Ale ja dużo przytyłam po porodzie i dwóch operacjach kostki :/ jeszcze mnie czeka prawdopodobnie jedna operacja kostki :/ długa historia... ale ja zawsze byłam wagi ciężkiej od dziecka wręcz...
A co Ci kobieto z tymi kostkami??
Dzień dobry wieczór
Zaskoczyłyście mnie z tym paciorkowcem, ja też nie miałam robionego badania, ale teraz chyba podpytam gina co i jak
Lekarz zalecił mi na te moje obrzęki nóg lek cyclo3fort, czy któraż z Was go może brała?
mi moja zaleciła to na hemoroidki.
Witam i ja
W koncu dotarlismy do domku. Mielismy dzisiaj badanie USG w Glasgow no i przy okazji na zakupki pojechalismy,
I tak na Usg ogolnie wszystko ok, chociaz nie obylo sie bez ekscesow tzn moj M pozadnie opier...il babke ktora je robila bo nie dosc ze trwalo tylko max 3min to do tego waga wyszla jej 1450 czyli mniej niz 4tyg temu. I ten moj tak sie wk...il i zaczal sie na nia drzec i kazal jaj robic pomiary jeszcze raz i ze go to nie obchodzi ze jest kolejka. Wiec glupie babsko zrobilo wszystkie pomiary ponownie, tym razem bez pospiechu i wyszlo ze mala wazy 2760 i wszystko ok ufff .
nie ma to jak mieć przy sobie faceta!!:-)
no Niespodzianka o co tobie chodzi kobieto???To ty nie wiesz,że może nie być łóżeczka ale głośniki muszą być? ;-);-);-)
Mój M. mnie ostatnio rozwalił - napisałam mu,że lodówka umarła,nie chłodzi i w ogóle klapa.Odpisał,że jak wróci z pracy to ją obejrzy...No i wrócił z pracy,zjadł kolację,otwiera lodówkę - żeby wziąć piwko - stwierdza "o odmroziłaś lodówkę!chciało ci się?"