reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam w słoneczny sobotni poranek

gkvip2505 gratuluje udanego usg i walecznego męża :tak:

delwer my jeszcze nie miałyśmy ktg ale głowica od usg zawsze zostaje skopana, chyba podobne aniołki nam rosną ;-)

december owocnych i szybkich prac przy remoncie

Udanej soboty życzę

reklama
Jeeejku, produkcja postow na forum jest niesamowita. Dochodze do konca i zapominam co bylo na poczatku
:zawstydzona/y:

Wszystkim chorowitkom i tym duzym i tym malym zycze zdrowka.

Za wizytujace tysiac &&&&&&

Kamila sprawdz watrobe koniecznie, bo gdzies wyczytalam, ze oprocz swedzenia objawem sa mdlosci i wymioty, a ostatnio chyba narzekalas na to.

Dziewczyny ze skurczami zycze cierpliwosci i wytrwalosci. Ehhh ile mozna czekac ;-)

December pieknie masz :D My sie caly czas zbieramy do odmalowania stolowego, znaczy moj L. sie zbiera :dry: Czas na podlaczenie wzmacniacza (niezbedne) glosnikow (nie obejdzie sie) i subwoofera (nieoceniony przy noworodku) zawsze sie znajdzie, ale sciany z zaszpachlowanymi dziurami nie przeszkadzaja ;-)

Uhh czekam teraz az sasiedzi wstana i biore sie za odkurzanie, bo z mojego dywanu mozna pol kontynentu wykarmic :zawstydzona/y: Tlumaczy mnie tylko to, ze odkurzacz sie zepsul i dwa tygodnie szczota zamiatalam.

Milego dnia zycze :)

Witam się ja tym razem noc miałam straszną tak mnie biodra bolały że nie mogłam się przewrócić z boku na bok do tego kilka razy miałam skurcze ale w sumie nic regularnego i poważnego
Humor mam dalej zryty ale właśnie sie ubieram ide na spacer z dzieciakiem bo w domu z nim wytrzymać nie mogę
Miłego dnia :-)

Witajcie
Mały już po śniadaniu, stary śpi jeszcze. Twierdzi, że raz w tygodniu mu się należy. Szkoda, ze ja nie mam takich praw :wściekła/y:. No ale w sumie dużo pracuje, nawet niedziele (jak jutro) to niech mu będzie. A ja drzemki w dzieńmoge łapać.
Młodak nalesniki MNIAMIIIIII Nawet mój niejadek jadł, byliśmy w szoku, że nalesniki nie z dżemem wcina ze smakiem. A staruszek stwierdził, ze chyba chcę wynagrodzić mu wczorajszą rybę :-), która wylądowała w koszu.
Iwon nie spakowałam się :zawstydzona/y:.
Nastałam się w kuchni, potem wieczór filmowy z popcornem i colą:-).
Ale dziś muszę, bo mi truje już.
No i najwazniejsze: Dziś stolarz przychodzi szafe montować. Jupiiiiiiiiiiii

Miłego, spokojnego dnia !

no Niespodzianka o co tobie chodzi kobieto???To ty nie wiesz,że może nie być łóżeczka ale głośniki muszą być? ;-);-);-)
Mój M. mnie ostatnio rozwalił - napisałam mu,że lodówka umarła,nie chłodzi i w ogóle klapa.Odpisał,że jak wróci z pracy to ją obejrzy...No i wrócił z pracy,zjadł kolację,otwiera lodówkę - żeby wziąć piwko - stwierdza "o odmroziłaś lodówkę!chciało ci się?" :szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:

Witajcie
Mały już po śniadaniu, stary śpi jeszcze. Twierdzi, że raz w tygodniu mu się należy. Szkoda, ze ja nie mam takich praw :wściekła/y:. No ale w sumie dużo pracuje, nawet niedziele (jak jutro) to niech mu będzie. A ja drzemki w dzieńmoge łapać.
Młodak nalesniki MNIAMIIIIII Nawet mój niejadek jadł, byliśmy w szoku, że nalesniki nie z dżemem wcina ze smakiem. A staruszek stwierdził, ze chyba chcę wynagrodzić mu wczorajszą rybę :-), która wylądowała w koszu.
Iwon nie spakowałam się :zawstydzona/y:.
Nastałam się w kuchni, potem wieczór filmowy z popcornem i colą:-).
Ale dziś muszę, bo mi truje już.
No i najwazniejsze: Dziś stolarz przychodzi szafe montować. Jupiiiiiiiiiiii

Miłego, spokojnego dnia !

Witam się i ja:)

Kamilka, zrób badania koniecznie.

Rurka- córka przesłodka:)

dla pocieszenia- ja tez jeszcze nie spakowana, nawet nie mam listy:)

humor taki se- ale za chwilę jedziemy na kawkę z cisteczkiem, a potem na mecz polo:)

Ruda- niezły Twoj mąż, ale to takie typowo męskie zachowanie- kodują co chcą w tych móżdzkach:) hahahahahah

Ja powtarzam Natali, że w przyszły weekend mogłaby się pojaić na świecie:)

Witam :) ja tez musze pranie zrobić i spakować torbę na nowo :)
Teraz wdrażam się w tajniki diety wysokobiałkowej- nisko-sodowej, bo jak chcę z tą gestozą donosić jeszcze małego to muszę się tego trzymać.
I łapie doła piękna pogoda, a ja muszę w domu siedzieć :( :(

Ruda, Niespodzianka - krótko mówiąc macie w domu prawdziwych mężczyzn :D to takie typowo męskie zachowania :D Mój też ma takie akcje czasem....

To Szymek dzisiaj tworzył lodówkę sam (jakoś ciężko się otwiera i nie miał siły wcześniej) żeby sobie serek wyjąć, a mój mąż "ooo Szymek nauczył się otwierać lodówkę, trzeba piwo niżej kłaść, żeby mógł ojcu przynieść" ............. :sorry2:

a ja się zastanawiam, czy iść na basen z chłopakami dzisiaj... co myślicie? W sumie boję się, żeby czegoś nie załapać na sam koniec ciąży, paciorkowce czy inne grzybki, chociaż nasz basen jest czysty i nic nie załapałam wcześniej..... no i nie wiem... Jak bym poszła, to by mąż zrobił fotę wieloryba pływającego brzuchem do góry :-D

reklama
Rysica, ja juz bym nie ryzykowala...

Aga, podziel sie informacjami nt. tej Twoje diety...pewnie na logike mniej soli w dieci, wiecej bialka - nabialu, miesa?
I nie lap dola, bo zostalo nam tylko kilka tygodni! :tak: Zobacz jak niefajnie maja te dziewczyny, ktore od samego poczatku musza lezec...

Do góry