reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hatszept - córcia drobna to i brzuszek niewielki.. ;P Ale bardziej daje się we znaki niż z Szymkiem...

Kurcze ciekawa jestem jak tam Paulina po tym przekręcaniu maluszka....

reklama
Tak...ciekawe, jak Paula.

No i MsMickey sie chyba nie odzywa, a przeciez ona w szpitalu od kilku dni...

Ciekawe tez, jak samopoczucie u Dorotki, bo ona to cc w przyszlym tygodniu.

Zegnam sie na dzis! Pewnie forum zamilknie przez weekend, bo pogoda szykuje sie super, wiec wiekszosc z nas spedzi czas na zewnatrz...i dobrze :) tak zdrowiej :)

Kamila sprawdz lepiej czy to nie czasem ta cholestaza:tak: oby nie.

Rysica musisz miec dokladnie rozprasowane te kg bo naprawde nic nie widać;-)

Moi panowie juz spia, mlodszy kaszle przez sen cholercia:wściekła/y:
Mam nadzieje ze mu przejdzie bo jak przeziebiony to marudny:-(

Koniecznie musze to samo zrobić z moimi kg:-D a z jakiej wagi startowałaś jak można spytać??;-) chyba ze przeoczylam coś:zawstydzona/y: ja mam 17 kg na plusie juz

Ja startowałam z wagą 95,5 kilo, więc niecałe 8 mam na plusie....
Ale ja dużo przytyłam po porodzie i dwóch operacjach kostki :/ jeszcze mnie czeka prawdopodobnie jedna operacja kostki :/ długa historia... ale ja zawsze byłam wagi ciężkiej :( od dziecka wręcz...

reklama
polaa trzymam kciuki aby synek się nie rozchorował :tak:

zaza no to super, że dzień udany :-).

kamila a nie możesz podjechać jutro na IP? Zrobiliby badania a Ty byłabyś spokojniejsza :tak:

bmr mam nadzieję, że u Ciebie akcja się rozkręci. Nie dziwię się że masz już dość bo to tak długo trwa... Trzymaj się!

muńka i rysica ale jesteście ustawione :cool2:. No i dobrze! Mój gin pracuje w szpitalu, będzie robił cc i nie ma mowy żeby mnie nie przyjęli. Grunt to pewność i spokój :tak:

aga dobrze, że jesteś w domku :-)

nanu tak mi przykro, że tyle czasu to trwa :-(.

Rano pisałam, że nie mam skurczy .... a po południu tak mi dały popalić :-(. Tylko że u mnie jak się zaczną skurcze regularne to mam szybko zgłosić się do szpitala (mam planową cc). I tak się zastanawiam czy przy rozwarciu to krążek by mi wypadł? Czy w ogóle nie dojdzie do rozwarcia?

Do góry