reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Addiena u mnie to na razie tylko zabawa w "kotka i myszkę",bo ponad tydzień bez czopa i ze skurczami,a ja się wcale nie czuję,żebym miała urodzić niedługo:no::no::no:
A 27 maja to jest termin,który mi na pierwszy usg genetyczny podali ;-)

Aguś super,że się odezwałaś i że w domku jesteście!Uważaj na siebie i dbaj o Antosia!!!

reklama
A w którym szpitalu planujesz rodzić, na Polnej? Ktory gin Cie prowadzi?

U mnie chyba tez, jak dobrze pojdzie, to cc 27 maja :szok:

Na Polnej!już sobie obejrzałam tam porodówkę podczas przyjęcia do szpitala i nie wyobrażam sobie teraz innej opcji! Mały ma mieć jak najlepiej!

A 27 maja to jest termin,który mi na pierwszy usg genetyczny podali ;-)

To moze akurat sie wpasujesz w te date :), mialybysmy dzieciaczki ur. w tym samym dniu .

Na Polnej!już sobie obejrzałam tam porodówkę podczas przyjęcia do szpitala i nie wyobrażam sobie teraz innej opcji! Mały ma mieć jak najlepiej!
Ja tez na Polnej

Rurka ale masz śliczną córeczkę :) I jakie długie włoski ah zazdroszczę Ci potwornie ! :)

Potwierdzam..sliczna blondyneczka :-)

Bardzo bym chciała!Ale jakoś mi się nie wydaje,żeby się udało:/A może mi synuś niespodziankę zrobi:-)

o rany , zuzia przesliczna :-)

aga super ze was puscili!
ja mialam dzis skurcze na ktg takie na 80 co jakies 5-10 minut, i w ogole nie czulam :confused2::eek: nawet tego twardnienia o ktorym mowi hatszept. wiec nie wiem co ze mna nie tak, nawet polozna sie dziwila.

Cisnienie bez leków 160/100-110, a z lekami (dopegyt) różnie na początku było około 130/90-85 i to było ok, a teraz pada poniżej 120/70 co w moim przypadku nie powinno być niższe.

Ja tez mialam zlecony dopegyt, ale jak bralam to mialam za niskie. Teraz jak mierze w domu to mam ok, ale u gin azawsze wyzsze.

Bardzo bym chciała!Ale jakoś mi się nie wydaje,żeby się udało:/A może mi synuś niespodziankę zrobi:-)

To trzymam mocno za majowa niedziele :happy:

reklama
josi ja jak byłam w szpitalu bo miałam skurcze co 7 minut to czuć -czułam,ale nie bolało,a dochodziły do 100 i nawet lekarz był zdziwiony:szok:
nie jesteś sama!!!

Do góry