reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
no u nas w sumie też nie ma obowiązku,ale jak chcesz to musisz mieć swój żel.A ja chyba mimo wszystko chcę:szok:

no u nas w sumie też nie ma obowiązku,ale jak chcesz to musisz mieć swój żel.A ja chyba mimo wszystko chcę:szok:

Też będę chciała! Nie ma głupich :-)
A mój brzuszek po 2 dawkach antybiotyku już nie kłuje!!! Kurde ale mnie ten lekarz wkurzył - dziś sobie stwierdził, że to nie jest główny objaw!!! Może i nie główny ale jakiś jest więc dziwne, że się nie zainteresował. Ważne, że mam antybiotyk i wyleczę to paskudztwo!
Aaaaa a malutka Rurki jest przeeeeeurocza! Ja czuję, że poród się zbliża wielkimi krokami. Jakoś tak mam takie przeczucie od kilku godzin :-)
Aa Panie z 38 tyg w suwaczku proszone są o wypakowanie się co by dla Nas miejsce zrobić :-p Bo może Naszym Dzieciom tak głupio jest wciskać się przed kolejkę, co??!! One grzeczne są i chcą poczekać na swój czas więc 38 i 37 w bloki startowe prosimy :happy:

BMR - to dobrze, że te kłucia Ci przeszły :)

A co do rozpakowania się - wątek jest czerwcowy, więc może dzieci na ten "czerwiec" tak czekają :-D i jak czerwiec przyjdzie tak się wszystko ruszy lawinowo :-D
Ja jestem usprawiedliwiona, dopiero 34 na suwaczku, czekam na swoją kolej :D

Ja też wole mieć zrobioną choć nie jestem pewna czy będzie mi to potrzebne bo od dwóch tygodni tak do dwóch godzin po każdym posiłku mam bardzo luźna 2 (przepraszam delikatne osoby ) więc wszystko posprzątane

BMR gdyby to ode mnie zależało to bym już z tych bloków wystartowała ale Magdzi chyba się nie spieszy

BMR - dzięki, aż mi głupio, ale ja zawsze jakas taka zorganizowana byłam, tak jak Klusia lubię mieć poukładane, posegregowane, a jeśli chodzi o takie przygotowania dla dziecka, to chyba głownie praktyka i może trochę też mój wiek... podchodzisz na spokojnie, z rezerwą, ale i na czas.

A ja nic nie poradzę na to, że moje maleństwo chyba wie, że ma jeszcze trochę ponad tydzień, to grzecznie siedzi. U nas zimno, pada, wieje, a w brzuszku cieplutko, to co sie będzie spieszyć.

Po tej nieprzespanej nocy jestem nie do życia - cały czas leżę. Skurcze nieregularne ale są cały czas. Jeśli ja mam tak żyć jeszcze trzy tyg to dostanę depresji przed=porodowej! Po dzisiejszym badaniu - nawet jak skurcze będę miała regularne to nie wiem czy pojadę na porodówkę - jak jeszcze raz usłyszę po bad
.

A w którym szpitalu planujesz rodzić, na Polnej? Ktory gin Cie prowadzi?

U mnie juz tylko tydzien do porodu...............:szok:
U mnie chyba tez, jak dobrze pojdzie, to cc 27 maja :szok:

BMR ja się już w ten bloczek startowy wpasowałam,ale mój synek jakoś nie bardzo!!!Śmialiśmy się dzisiaj z M.,że jak na początku tak bardzo go prosiliśmy,żeby został u mamy w brzuszku to sobie dziecko przemyślało i na koniec stwierdziło,że poczeka!I dobrze,że dostałaś leki, to sie podleczysz przed porodem.Jak tak czujesz to życzę,żeby się już natychmiast ruszyło i przestało męczyć!!!:tak:
Tialana ja też mam taką 2,żeby nie powiedzieć,że baaardzzoooo luźną,ale i tak wolę się zabezpieczyć.
Zuzia jest śliczniutka!!!!

Addiena, Ania jak ja zazdroszczę tym,co mają już zaplanowane cc i wiedzą,kiedy będą miały swoje maluchy przy sobie.....

Właśnie popatrzyłam na mój suwaczek i kończę 38 tydzień!!!

Ostatnia edycja:
Addiena, Ania jak ja zazdroszczę tym,co mają już zaplanowane cc i wiedzą,kiedy będą miały swoje maluchy przy sobie.....

Właśnie popatrzyłam na mój suwaczek i kończę 38 tydzień!!!

Ja mialam miec za 2 tyg. ale raczej stanie sie to w przyszla niedziele. Fakt, wole planowane, ale stresik i tak jest.

Ruda u Ciebie lada moment tez sie moze zaczac, magiczny 38 tydzien zakonczony :-)

reklama
Witam i dziękuję za && jeszcze puścili Nas w dwupaku do domu, ciśnienie wysokie jak biore leki to za niskie :/ co grozi odklejaniem łożyska- mamy na siebie uważać. A te moje bóle brzucha to były skurcze na 50%% po nich chyba nie chcę wiedzieć jak wyglądają te całkowite. Coś w rodzaju czopu (śluz brązowo- krwisty) przez dwa dni mi odchodził. No i młody ma już 3kg więc chciałabym jeszcze do 2tyg go ponosić, a potem robić wszystko co przyspieszy poród :)

Do góry