agaundpestka
Fanka BB :)
To fakt byłam pare razy w tamtych okolicachagaundpestka
to wcale nie tak daleko!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fakt byłam pare razy w tamtych okolicachagaundpestka
to wcale nie tak daleko!:-)
:-)tylko ja jeszcze nie słyszałam serduszka :--(
Ja 14tegoJa też nie, dopiero 10 listopada... :-(
Dziewczyny zbliza sie termin drugiego okresu ktory powinien nie nadajesc... a mnie boli brzuch dokladnie tak jak na okres... mam sie martwic? nie jest to bol nie do zniesienia ale boli dokladnie jak na poczatek okresu ;// zaczynam sie martwic...
Przykro mi...:-(Serdecznie gratuluje maćku.
My również czekamy na dzidzie 3 rok - jestem po 2 poronieniach.
Moja teraźniejsza ciąża to ciąża podwyższonego ryzyka ale wierzę, że tym razem zakończy się pozytywnie. Na ostatnim usg również słyszałam bijące serduszko a maluszek miał 7mm w 7tc i 6d.
:-)Witam xtynkę i gratuluje serdecznie!
A co do mdłości, to zauważyłam ze po niektórych pokarmach się nasilaja….u mnie np. pieczarki i sok greifrutowy, wiec musze tego unikac.
Macku, ciebie tez witam serdecznie
My mamy tendencje do urzodzin w charakterystycznych datach, mąz urodził się w dzień dziecka, ja- wigilia, a syn- zaduszki...ciekawe w co wstrzeli sie maleństwo