reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczyny wybaczcie ze nie odpowiem kazdej z osobna ale mialam dluuuuugi post i mi sie cos zacielo i internet sie wylaczyl wiec dlugi post i odpowiedzi szlag trafil :wściekła/y::wściekła/y: a nie mam sily sie znowu cofac i pisac od nowa wybaczcie :tak:

reklama
ojejku Avo to twoja niunia sie nameczyla juz... glowka do gory napewno wsio jest okej i wszystkiego dowiesz sie niebawem. ja trzymam kciuki:sorry::sorry::sorry:
Espernza wielkie gratulacje:-)
a ja dolaczam sie do dziewczyn bardzo narzekajacych juz na swoj stan, od dwoch nocy spac nie moge bo pachwiny i biodra normalnie mi juz rozrywa (wczesniej nie wiedzialam co to za uczucie):angry::angry: no i brzuch rosnie mi juz w takim tepie ze niedlugo latwiej mi bedzie sie turlac niz chodzic....ale łoj tam łoj tam , juz blizej niz dalej:rofl2: wiec tyle to juz wytrzymam

I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę:-D Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview.....:szok: No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.

GRATULACJE:-):-)

Avo - wspolczucia, szkoda dzieciny ze tak sie meczy:-(

Asik - zawsze możesz poprosić GP na wizycie o zbadanie podwozia jeśli masz jakieś podejrzenia, że cos jest nie tak. A co do USG - to tak jak pisałam, zależy to od szpitala. Ja miałam w 32 tyg. potem w 38 tyg. i teraz za tydzień mam (w 40 tyg.) jak doczekam.
A te paseczki sa wskaźnikami, jak coś wychodzi nie tak, to każą oddać mocz i robią badanie laboratoryjne, ale wynik jest dopiero po kilku dniach.

AVO - infekcje miałam ale juz w dorosłym życiu wieć kiszka:/ w dzieciństwie problemy z cewką moczową i też siedziałam na rumianku:/ współczuje:/ ale nie ma co gdybać - macie wizyte we wtorek i dowiesz sie wszystkiego! Żeby tylko Córcie nie bolało:(

Esperanza - Gratuluje! Ja to nawet zaręczyn nie miałam:/

Dziewczyny zaczęły mi się bóle jak wbijanie ogromnej ilości igieł które przechodzą od brzucha do krzyża w okolice kości ogonowej. Ból okropny+mdłości od tego. Co to?
Bo zaczęłam się zastanawiać jak się skurcze odczuwa!

Już po USG, o tym w odpowiednim wątku.

I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę:-D Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview.....:szok: No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.

gratulacje!!!!!
:-D:-D:-D:-D

hmm....a mówiłam, że Ci trzeba zrobić panieński i jakoś to umknęło....;-)

AVO - mam nadzieję, że ktoś się w końcu pozna i zdiagnozuje córcię. &&&&&&

reklama
Do góry