dziewczyny wybaczcie ze nie odpowiem kazdej z osobna ale mialam dluuuuugi post i mi sie cos zacielo i internet sie wylaczyl wiec dlugi post i odpowiedzi szlag trafil a nie mam sily sie znowu cofac i pisac od nowa wybaczcie
reklama
ojejku Avo to twoja niunia sie nameczyla juz... glowka do gory napewno wsio jest okej i wszystkiego dowiesz sie niebawem. ja trzymam kciuki
Espernza wielkie gratulacje:-)
a ja dolaczam sie do dziewczyn bardzo narzekajacych juz na swoj stan, od dwoch nocy spac nie moge bo pachwiny i biodra normalnie mi juz rozrywa (wczesniej nie wiedzialam co to za uczucie) no i brzuch rosnie mi juz w takim tepie ze niedlugo latwiej mi bedzie sie turlac niz chodzic....ale łoj tam łoj tam , juz blizej niz dalej wiec tyle to juz wytrzymam
Espernza wielkie gratulacje:-)
a ja dolaczam sie do dziewczyn bardzo narzekajacych juz na swoj stan, od dwoch nocy spac nie moge bo pachwiny i biodra normalnie mi juz rozrywa (wczesniej nie wiedzialam co to za uczucie) no i brzuch rosnie mi juz w takim tepie ze niedlugo latwiej mi bedzie sie turlac niz chodzic....ale łoj tam łoj tam , juz blizej niz dalej wiec tyle to juz wytrzymam
gkvip2505
Fanka BB :)
I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview..... No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.
GRATULACJE:-):-)
Avo - wspolczucia, szkoda dzieciny ze tak sie meczy:-(
katrina115
Potrójna Mama
Asik - zawsze możesz poprosić GP na wizycie o zbadanie podwozia jeśli masz jakieś podejrzenia, że cos jest nie tak. A co do USG - to tak jak pisałam, zależy to od szpitala. Ja miałam w 32 tyg. potem w 38 tyg. i teraz za tydzień mam (w 40 tyg.) jak doczekam.
A te paseczki sa wskaźnikami, jak coś wychodzi nie tak, to każą oddać mocz i robią badanie laboratoryjne, ale wynik jest dopiero po kilku dniach.
A te paseczki sa wskaźnikami, jak coś wychodzi nie tak, to każą oddać mocz i robią badanie laboratoryjne, ale wynik jest dopiero po kilku dniach.
AVO - infekcje miałam ale juz w dorosłym życiu wieć kiszka:/ w dzieciństwie problemy z cewką moczową i też siedziałam na rumianku:/ współczuje:/ ale nie ma co gdybać - macie wizyte we wtorek i dowiesz sie wszystkiego! Żeby tylko Córcie nie bolało
Esperanza - Gratuluje! Ja to nawet zaręczyn nie miałam:/
Esperanza - Gratuluje! Ja to nawet zaręczyn nie miałam:/
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Esperanza, trzeba zmienić status na facebooku jak jeszcze tego nie zrobiłaś hehehe
Dziewczyny zaczęły mi się bóle jak wbijanie ogromnej ilości igieł które przechodzą od brzucha do krzyża w okolice kości ogonowej. Ból okropny+mdłości od tego. Co to?
Bo zaczęłam się zastanawiać jak się skurcze odczuwa!
Bo zaczęłam się zastanawiać jak się skurcze odczuwa!
Już po USG, o tym w odpowiednim wątku.
gratulacje!!!!!
hmm....a mówiłam, że Ci trzeba zrobić panieński i jakoś to umknęło....;-)
AVO - mam nadzieję, że ktoś się w końcu pozna i zdiagnozuje córcię. &&&&&&
I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview..... No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.
gratulacje!!!!!
hmm....a mówiłam, że Ci trzeba zrobić panieński i jakoś to umknęło....;-)
AVO - mam nadzieję, że ktoś się w końcu pozna i zdiagnozuje córcię. &&&&&&
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
BMR - nie mam pojęcia jak się odczuwa skurcze... A ile trwa taki jeden i co ile są??