Rozumiem, ze w chwili obecnej trzymamy kciuki za Age i MsMickey w szpitalach, prawda? bo pogubilam sie juz z tymi hospitalizacjami
((( &&&&&&&&& trzymajcie sie dzielnie!
Ciekawa jestem bardzo na podstawie jakich badan stwierdzono u Buziaka ta cholestaze. Ja tez u siebie ja podejrzewalam, ale to chyba przez to, ze w szpitalu bylo duzo dziewczyn z cholestaza i dostalam juz jakiejs fobii. Po wyjsciu ze szpitala zrobilam sobie alat, aspat i bilirubine, ale bez kwasow zolciowych, bo na kwasy trzeba czekac iles dni. Alat, aspat i bilirubina wszystko wyszlo ok...Ciekawa jestem jakie wyniki mial Buziak, bo podobno czasem tak jest, ze alat i aspat ok, ale kwasy podwyzszone i jest wtedy problem...
Buziak, spokojnie...nie daj sie tam...jestes juz na takim etapie ciazy, ze jesli te kwasy beda baaardzo podwyzszone to wywolaja porod lub cc i juz.
Dorota, spokojnie...moze popatrz na te cala sytuacje w ten sposob, ze dobrze, ze wykryli ta pepowine...za tydzien bedziesz miala juz swoje dzieciatko przy sobie i bedzie wszystko w najlepszym porzadku!!!
jestem pewna!
Lena, niezly dzien...
ale ja nie pozwolilabym sobie na takie stanie u lekarza...po prostu poprosilabym ktoregos z tych fatastycznych dzentelmenow w poczekalni o podniesienie d...py! No blagam!!! Pamietam jak w szpitalu kilka dziewczyn z patologii, w tym ja mialysmy miec usg. Polozna zaprowadzila nas wszystkie pod gabinet, a tam 8-10 czekajacych dziewczyn (z zewnatrz, nie ze szpitala), polowa z nich z facetami. Komenda polozna byla krotka i tresciwa: "panowie wstaja i ustepuja miejsca tym paniom. dziekuje."