reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ojj dorota bidulko Ty, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak to przezywasz, ale naprawde postaraj sie byc dobrej mysli i ze mlodemu nic nie bedzie i ze jakos dacie rade,! no kurde wierze ze dacie rade i nie bedzie zadnych komplikacji i wszystko ulozy sie jak najlepiej.!

rysica ale czy ta mata da rade? Bo jak tak chlustnie porządnie to wydaje mi się że zadna mata nie pomoze :-D

reklama
Blond no ja przed ciążą miałam mega złe wyniki prób wątrobowych a teraz o dziwo ciąża mi zaleczyła to i wynik mam bardzo dobry .. :) Nie wiem jakim cudem tak się stało no ale tak właśnie jest. Biedna Buziak szkoda mi jej ale dobrze, że dzieciaczek już bezpeiczny tydzień osiągną praktycznie więc raczej strachu być nie powinno ? Pozdrów ją ode mnie jak będziecie rozmawiały.

Dorota nie martw się wszystko będzie dobrze, masaż szyjki też nie trwa wiecznie i nie każda kobietę boli tak samo, a może obejdzie się bez? Wszystko będzie dobrze!

Lekarz powiedzial ze chce zaczac od masażu szyjki a nie kroplowki na wywolanie... nie wnikalam co i jak bo w glowie mialam tą pepowine ciagle;//

MELDUJE sie po 3tyg nieobecnosci - dalej w dwupaku.

Przepraszam, ze tyle sie nie odzywalam ale zlapalismy wirusa i laptop nam padl, byla moja siostra, potem skonczylam prace i zaczelam planowac BABY Shower a do wczoraj zakuwalam do egzaminu, ktory dzis ZDALAM!!! :-) I ten czas uciekl. A balam sie, ze nie bede miala co robic jak skoncze pracowac...

Niestety nie nadrobie pod 100 stron...:szok::szok::szok:

Nanulika-
[*]
Dziewczyny- gratuluje udanych wizyt i powodzenia na przyszlych!!!
Dziewczyny- ktore maja juz daty porodu i mamusie rozpakowane GRATULACJE!!!
Za te ktore jeszcze w szpitalu trzymam kciuki :tak:

Witam nowe mamusie :)

Teraz juz bede na biezaco... :tak:

Ostatnia edycja:
ojj dorota bidulko Ty, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak to przezywasz, ale naprawde postaraj sie byc dobrej mysli i ze mlodemu nic nie bedzie i ze jakos dacie rade,! no kurde wierze ze dacie rade i nie bedzie zadnych komplikacji i wszystko ulozy sie jak najlepiej.!

rysica ale czy ta mata da rade? Bo jak tak chlustnie porządnie to wydaje mi się że zadna mata nie pomoze :-D

Ta mata jest z jednej strony nieprzemakalna, z drugiej frotte i ma 140/70cm wielkości, więc chyba starczy ;P

Dorotko - trzymam kciuki, musi być wszystko ok!!!

Jak jeszcze nie wiedziałam, że czeka mnie cesarka to też się strasznie bałam, że wody mi odejdą w nocy na łóżko właśnie i planowałam spac na podkładach. Co zresztą robię bo niby termin wyznaczony, ale wszystko się może zdarzyć więc dmucham na zimne :-).

Żegnam się na dzisiaj i brykam pod prysznic bo ta pogoda działa na mnie fatalnie i ledwo już na oczy widzę.

Dorotka trzymam mocno kciuki &&&&&&&& , będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!

A ja sie martwilam ze po 136 mi wychodzi.... 180 za wyjatkiem pobytu w szpitalu mi nigdy nie wybilo.

ja to miałam tak że mi nigdy nie przekroczyło 125 teraz ostatnio mi tak skacze mocno !!!!!! ale diabetolog powiedział że niestety łożysko już takie a nie inne i tak może być, najważniejsze że nie zdarza mi się to codziennie

reklama
buziak - &&&&&&

Dorota - wiele dzieciaczków jest owiniętych pępowiną, nie martw się bardzo bo dziś dzidzia może być owinięta a jutro już się odwinąć, gdyby to było wielkie zagrożenie, to myślę, że by Cię nie wypuścili - &&&&&&

Do góry