reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
A mnie znowu przeraża że wody odejdą mi w nocy jak będę spała....szkoda materaca
Ruda1979
Dorotka spokojnie,wszystko będzie dobrze!!!!
Viola ja stale o tym myślę,a już przy tych cholernych skurczach to prawie ciągle w wannie albo pod prysznicem i stale się zastanawiam,czy jakby mi wody odeszły to coś poczuję,ale podobno to jest takie uczucie jak przy okresie,że coś leci
materac można wyprać i wysuszyć;-)
Viola ja stale o tym myślę,a już przy tych cholernych skurczach to prawie ciągle w wannie albo pod prysznicem i stale się zastanawiam,czy jakby mi wody odeszły to coś poczuję,ale podobno to jest takie uczucie jak przy okresie,że coś leci
materac można wyprać i wysuszyć;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Dorotka nie martw się, za tydzień będziesz miała już maluszka na rękach i będzie całkiem bezpieczny Często się zdarza, że dzieci są opętlone ale musisz też się w razie czego przygotować , że może się skończyć cesarką bo jeśli się zacznie zaciskać to Cię na stół wezmą i nie będą kazać rodzić SN.. ale wszystko będzie dobrze, nie martw się i pilnuj ruchów.
gkvip2505
Dorota - trzymaj sie
A co do tych wod to ja tez nie wiem jak to jest - przy pierwszym to mi przebijali jak juz na stole lezalam - i tez tak sobie mysle jak to jest czy sie cos czuje i wogole. A ten moj M to tylko sie martwi aby w jego pieszczoszku mi nie odeszly
A co do tych wod to ja tez nie wiem jak to jest - przy pierwszym to mi przebijali jak juz na stole lezalam - i tez tak sobie mysle jak to jest czy sie cos czuje i wogole. A ten moj M to tylko sie martwi aby w jego pieszczoszku mi nie odeszly
veritaserum71
Spakowałam torbę do szpitala
zaza26
przy moim pechu to spodziewam się, że mi odejdą w jakimś sklepie i chlusną aż zdrowo
Lena co za gbury i chamy z tych facetów najważniejsze, że masz maślankę
Blond podziwiam cię, bo ja te landrynki z torby to juz dawno bym pożarła
Dorota będzie dobrze! głowa do góry!!! my tu będziemy za ciebie mocno trzymać kciuki!
swoją drogą to sporo majowych czerwcówek nam się szykuje
Lena co za gbury i chamy z tych facetów najważniejsze, że masz maślankę
Blond podziwiam cię, bo ja te landrynki z torby to juz dawno bym pożarła
Dorota będzie dobrze! głowa do góry!!! my tu będziemy za ciebie mocno trzymać kciuki!
swoją drogą to sporo majowych czerwcówek nam się szykuje
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja też zastanawiam się jak to z tymi wodami, bo też miałam przebijane hi hi
najgorzej to chyba gdzieś w sklepie czy coś i później z takimi przemoczonymi spodniami iść do domu to musi być hardcorowe
zmotoryzowane mają mniejszy problem :-) my wszędzie na piechotę :-)
najgorzej to chyba gdzieś w sklepie czy coś i później z takimi przemoczonymi spodniami iść do domu to musi być hardcorowe
zmotoryzowane mają mniejszy problem :-) my wszędzie na piechotę :-)
reklama