reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja niby bym już chciała mieć małego, ale lepiej niech sobie jeszcze posiedzi bezpiecznie :)
Ostatnio mój siostrzeniec 3,5roku mówi ciocia weźmy nóż i wyciągnijmy już tego Antka to będziesz mogła iść w końcu, ze mną na mecz WKS Śląsk :D

No nic trzeba ogarnąć pokój i w końcu spakować torbę do szpitala, bo w nocy miałam chwile wizję, ze będę ją w pośpiechu pakować :D dziś też przyjaciółka przyjedzie z zaproszeniem na ślub.

reklama
dziewczynki ja lecę zrobić śniadanko,bo chłopaki wykazują chęć wstania ;-)
a potem na jakieś zakupy i weekend z chłopakami!

wpadnę do Was później!

dzień doberek :)

prognoza się sprawdziła - za oknem zimno, szaro i deszczowo

muszę wyprowadzić psy na spacer, w niczym cieplejszym się nie dopinam, więc idę w męża bluzie:-D

Aga toś pospała :no:

Kamila cieszę się, że choróbsko ustępuje

a już niedługo będzie musiał się dzielić swoją ciocią ze swoim braciszkiem (ciotecznym) :D to dopiero będzie ciężkie :D
Już jest ciężko, bo jest naprawdę zazdrosny, ale nic wpadłam na pomysł i kupię mu tą książkę :)

2lmlwfq.jpg

Witajcie z samego rana:-)

Współczucia dla niewyspanych:-)
Ją przesypiam normalnie chyba, że obudze się z pulsowaniem w lewym biodrze. A'propos spania na lewym, moja ginka aż się usmiechnela solidnie gdy jej powiedziałam, że śpię na lewym boku ale to już niewygodne, że kości wręcz bolą nad ranem. Jej sugestią: spać lewy lub prawy nie przesadzac. Jeśli mnie coś boli to Mała też niezadowolona.

Eh, już czekam na koniec. Tzn jeszcze chce poczekać niech się Mała M dogrzeje i obronie w tluszczyk ;-)
Wczoraj tak rozmawialiśmy z P i on stwierdził, że chciałby tak miesiąc lub chociaż 2 tyg pierwsze być w domu z nami. Akurat jest na etapie szukania pracy a prowadzi działalność i stwierdził, że może udałoby się tak to zorganizować, żeby zaczął ten miesiąc później. Oczywiście jeśli aktualna propozycja wypali.

Fajnie mi się zrobiło bo już czułam się opuszczona - ja tu a P w Wawie.
Ciekawe czy to ostatnie zajęcia w sr tak mu dały do myślenia;-)

Tak piszecie o kawkach ... idę choć na ineczke :-)

Już jest ciężko, bo jest naprawdę zazdrosny, ale nic wpadłam na pomysł i kupię mu tą książkę :)

2lmlwfq.jpg

a jest może jakas wersja dla Dziewczynek?

mi serce w nocy wariowało- pewnie na zmianę pogody.

Poza tym jets mi niedobrze i bola mnie kolana.

i nie wiem co robić w taką pogodę....

reklama
Do góry