reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
cześć dziewczynki!
moje dziecię stwierdziło,że 4 godziny snu to dość i od 5.30 jestem skopana!
Ide na kawkę i śniadanko!
Miłej soboty :-)

cześć dziewczynki!
moje dziecię stwierdziło,że 4 godziny snu to dość i od 5.30 jestem skopana!
Ide na kawkę i śniadanko!
Miłej soboty :-)
4 to i tak super, ja poprzedniej nocy 3, a tej JEDNĄ.
Muszę się też kawy napić mam nadzieje , ze nie wrócę na wc....:baffled:
Jaka ja dobra córeczka zaraz mamusi kawe i ciasto do łóżka przyniosę :)

Aga no to nie zazdroszczę,choć ja powoli się przyzwyczajam,bo mnie się jakoś ten sen stopniowo skraca 6-4...potem ze 2 a w końcu jak robot będę ;-):-)

Weź zjedz kilka kostek gorzkiej czekolady - powinno pomóc!

Ruda fajnie już Twój suwaczek się prezentuje, a ja jeszcze tylko dwa tygodnie :)

edek:
ups całe 3tygodnieeeeeeeeeeeeee:/

Ostatnia edycja:
OOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Zaczynamy 38 tydzień :szok:
Wczoraj się z M. śmialiśmy,że teraz,kiedy już Jaś może bezpiecznie wyjść i wszyscy już tak bardzo czekamy ,to On stwierdził,że nas przetrzyma do samego końca :tak:
Aga szybko zleci !!! Ja tak odliczałam do 37 tygodnia,żeby już był a teraz....

dziewczyny to jak tą kawę robicie to i ja poproszę :p Pachwiny mnie bolą że aż chodzić nie mogę heh ...
dzisiaj będę cały dzień sama w domu ( pozbywam się dziecka hy hy hy ) aż do wieczora więc planuję pół dnia spędzić w wannie a resztą na sprzątaniu i nauce chociaż z tym ostatnim pewnie znowu sobie daruję. A postanowiłam sobie że od pierwszego maja biorę się ostro za naukę haha bo w czerwcu egz. :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry