reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
heheheh :)) ok ;p

A bym zapomniała napisać, że już dzisiaj czuję po sobie , że choroba odpuszcza:) został tylko katar i kaszel ale na szczęście odrywający się coraz lepiej więc myślę że już z każdym dniem będzie coraz lepiej . Katar mi tak bardzo nie dokucza bo jest lekki gorzej z kaszlem bo strasznie boli mnie brzuch od niego ale myślę że jeszcze kilka dni brania antybiotyku i będzie po wszystkim :)

Ostatnia edycja:
Kami super!!! Ty wiesz,że na Twoim suwaczku zostało 20 dni????!!!!!

A no wiem wiem i staram się uświadomić sobie to, że to lada moment .. zresztą Ty tylko 2 dni później więc niewielka różnica:p ja już sobie odliczam nie licząc 1 czerwca czyli dnia terminu więc tak jakby 19 dni :p

kurcze a dopiero co mój suwaczek pokazywał 100 dni ! :p

mnie M&M na kalendarzu napisali odliczanie,ale dopiero od 10 dni do końca :-)
jejku,ja sama siebie nie rozumiem - wytrzymałam tak długo i tak dużo,żeby Janko w ogóle był,a teraz im bliżej końca tym bardziej jestem niecierpliwa,żeby już szybko się rodził...

mnie M&M na kalendarzu napisali odliczanie,ale dopiero od 10 dni do końca :-)
jejku,ja sama siebie nie rozumiem - wytrzymałam tak długo i tak dużo,żeby Janko w ogóle był,a teraz im bliżej końca tym bardziej jestem niecierpliwa,żeby już szybko się rodził...

Mi cała ciąża potwornie szybko zleciała, nie mam pojęcia kiedy ... Oczywiście też już mam parcie na to by się rodził ale to dla tego, że mam świadomość jego wielkości i rozwoju, wiem że już nic mu nie zagraża :)

Wczoraj miałam niezły ubaw. Trzymałam Wiktora na kolanach i oglądaliśmy bajki, mój brzuch teraz robi za oparcie:D No i Milan nagle kopną Wiktora a ten na to " aaaaała kopną mnie" po czym zszedł z kolan przybliżył sie do pępka i mówi " no no no nie wolno kopać mamusi" hahahah no uśmiałam się strasznie:D taki mały a taki mądrala już:D

Witajcie Dziewczynki!
Agaund, ja dzis dokladnie te same doliliwosci i dodatkowo bol jak na okres od 2 rano...masakra....teraz troche przeszlo...bede nastepna jak nic :-:)szok::-(...pewnie jeszcze przed rureczka, ktora ma zaplanowane cc chyba na wtorek...
Kamilka, Ruda, w tym kontekscie bardzo zazdroszcze Waszych suwaczkow, bo juz na tym etapie mozecie byc pewne, ze Waszym Malenstwom nic nie grozi jakby sie cos zaczelo...u ja 35 tc....:baffled:
Kamilka, fajnie ze zdrowiejesz!!! :tak:
Pogoda w wawie sie popsula...wietrznie jakos za oknem, ale jeszcze nie pada...
Ide po jakies sniadanko!

Kamilka ,delwer - to się umówcie na jakąś konkretną datę i już ;-)
hatszept może uda się dotrwać w dwupaku jeszcze ze 2 tygodnie !Ja ze skrócona szyjką i jakimiś tam skurczami od początku kwietnia brykam,i w sumie dopiero w sobotę coś się zaczęło częściej i silniej,ale tak to luzik ;-)

Kamilka jakbys czasem usłyszała i zobaczyła co się dzieje u nas w domu,jak M&M rozmawiają z Jasiem,to byś płakała ;-) Kiedyś uczyli go trzymać kij hokejowy!!!A teraz obaj mają jazdę i szukają małych łyżew i malutkiego kijka,żeby Janko mógł się uczyć od najmłodszych lat :-):-):-)

reklama
Kamilka ,delwer - to się umówcie na jakąś konkretną datę i już ;-)
hatszept może uda się dotrwać w dwupaku jeszcze ze 2 tygodnie !Ja ze skrócona szyjką i jakimiś tam skurczami od początku kwietnia brykam,i w sumie dopiero w sobotę coś się zaczęło częściej i silniej,ale tak to luzik ;-)

Kamilka jakbys czasem usłyszała i zobaczyła co się dzieje u nas w domu,jak M&M rozmawiają z Jasiem,to byś płakała ;-) Kiedyś uczyli go trzymać kij hokejowy!!!A teraz obaj mają jazdę i szukają małych łyżew i malutkiego kijka,żeby Janko mógł się uczyć od najmłodszych lat :-):-):-)
hehehehe to będzie małe oczko w głowie całej rodziny :) już teraz widać :)

Do góry