reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
no własnie mam nadzieje usłyszeć je pierwszy raz i mam zamiar wziąć ze sobą szczęśliwego tatusia !!!
jeszcze nigdy nie byłam w ciąży i dlatego dla mnie to takie inne i niesamowite :)

choć już dawno powinnam mieć dzieci ale wiecie jak to jest !!!! zawsze nie teraz !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
alijenka
życzę wam z całego serca tego wspaniałego widoku, będzie dobrze! wiem, że łatwo się mówi, ja gdy jeszcze w szpitalu spodziewałam się po raz pierwszy to serce bijące zobaczyć to sobie ciągle w duchu powtarzałam "będzie widać serduszko, będzie widać serduszko" i żadnej innej myśli nie dopuszczałam do głosu

a z tym "jeszcze nie teraz" też rozumiem bo też odwlekałam aż w końcu w wieku 31 lat zaliczyłam wpadę i sprawa się rozwiązała :) Teraz co dzień dziękujemy bogu/losowi/wyższej sile za tą wpadkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no własnie mam nadzieje usłyszeć je pierwszy raz i mam zamiar wziąć ze sobą szczęśliwego tatusia !!!
jeszcze nigdy nie byłam w ciąży i dlatego dla mnie to takie inne i niesamowite :)

dzien w którym widzi sie serduszko to najpiękniejszy dzien w zyciu człowieka! zobaczysz!!! zobaczycie :-)

Własnie niepotrzebnie naczytałam sięna forum o śmierci o chorobach dzieci ..
Eh strasznie mi teraz smutno.... nic niewinne maleństwa często tak bardzo cierpią albo umierają... :(

KamilaLubli
absolutnie nie czytaj teraz takich rzeczy smutnych, w naszym stanie tylko miłe i przyjemne historie, ja jak na coś smutnego się natknę to natychmiast to porzucam i staram się nie myśleć o tym

reklama
Do góry