reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Nanulika...a ja za to ciesze się gdy widze ze jest tu jakas wiadomość od Ciebie bo to znaczy ze o nas pamietasz i nas nie zostawisz :** wierze w lepsze dla Ciebie bardzo mocno!!

reklama
Czytam i czytam co u Was :)
Pocieszające, że nie tylko ja mam stracha w łazience - czy będzie ok czy nie.
Ja już jestem po dwóch tyg leżenia (od 6 tyg) - po plamieniu. Teraz jest ok. Wróciłam do pracy, ale po 1 dniu musiałam poprosić o zgodę na pracę w domu - nie mogłam wysiedzieć w jednej pozycji kilku godzin (praca przy biurku) - kłucie brzucha i placów mnie bardzo przeraziło. Jutro idę do gin sprawdzić czy wszystko jest ok. Eh ile to strachu trzeba przeżyć - oby dzidzie się mocno w nas trzymały :)

Witajcie kobitki

Dziś w nocy dopadł mnie kolejny objaw i jestem w ogromnym szoku że to tak wcześnie. Pobolewały mnie czasem pachwiny i stawy biodrowe, to oczywiste bo się rozciągamy, a dziś w nocy dała o sobie znać i miednica. Ból nawet do zniesienia, ale to uczycie że coś rozciska cię od środka bardzo dziwne. Nie był to ból brzucha ani niczego innego po prostu bolały mnie kości a akurat to uczucie jest niestety mi znane i raczej go z niczym nie pomylę. Rano się śmiałam że jak już teraz tak mam to niedługo będę mieć taki tyłek że przez drzwi będę przechodzić bokiem ;-)
Dziewczyny miała któraś z was już podobne doświadczenia?

Mnie poki co tylko do tej pory w pachwinach kuło i krzyże bolą i czuje takie jakby wyginanie kregoslupa do przodu... takie odczuwam wrazenie.. ale czy to ciazowe to watpie hehe;p w kazdym razie czesc krzyzowa wyraznie mi do przodu podczas chodzenia wykrzywia i wcale nie jest to wygodne;pp

Cześć dziewczyny :-)
Coś ostatnio mało tu zaglądam bo brakuje mi czasu :-(

Nanulika jak się cieszę że to tak się wszystko ułożyło, teraz trzymam kciukaski za to abyś juz niedługo wróciła z dobrymi wieściami do nas !!!!!:-D

Tyle nas tu już że jak sie tak dawno nie było cieżko wszystko przeczytać i dojść do tego kto, co, na co i po co :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nanulika
dobrze, że jesteś tu z nami, oby wszystko teraz już się po twojej myśli układało kochana

Jestem po wizycie!!!!!
już 2 godziny przed wyjściem cała dygotałam
WSZYSTKO jest w końcu w jak najlepszym porządku!!
Nie ma krwawień (od wczoraj rana dopiero)
serduszko bije
fasolka urosła (ma już 7mm)
Strasznie się cieszę:-)
Mogę też zacząć normalnie żyć, czyli chodzić na spacery i wykonywać zwykłe czynności domowe!

nanulika
dobrze, że jesteś tu z nami, oby wszystko teraz już się po twojej myśli układało kochana

Jestem po wizycie!!!!!
już 2 godziny przed wyjściem cała dygotałam
WSZYSTKO jest w końcu w jak najlepszym porządku!!
Nie ma krwawień (od wczoraj rana dopiero)
serduszko bije
fasolka urosła (ma już 7mm)
Strasznie się cieszę:-)
Mogę też zacząć normalnie żyć, czyli chodzić na spacery i wykonywać zwykłe czynności domowe!

To super:) Cieszę się razem z Tobą :)

Mnie poki co tylko do tej pory w pachwinach kuło i krzyże bolą i czuje takie jakby wyginanie kregoslupa do przodu... takie odczuwam wrazenie.. ale czy to ciazowe to watpie hehe;p w kazdym razie czesc krzyzowa wyraznie mi do przodu podczas chodzenia wykrzywia i wcale nie jest to wygodne;pp
Tak to normalne w ciąży akurat w tym etapie zaczyna kręgosłup nam sie wyginać do przodu aby było mu lżej nosić coraz to cięższego dzidziusia:) Mój tez się już zaczyna wyginać:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nanulinka - trzymaj sie cieplutko, bardzo dzielna jestes kochana!!! tulę mocno i trzymam kciuki zeby szybko sie udało !!!!!

co do lekow to ja bym sie bała brac nawet apap, podobniez w 1trymestrze nie powinno sie brac. tak czy inaczej mam nadzieje ze wyłącznie z ciekawosci spytam o to mpjego gin na kolejnej wizycie.

co do objawów to cycki bola mnie juz troche mniej (duzo mniej niz w 1ciazy), mniej juz sikam (niestety noca nadal 2razy:sorry2:) , ale wszedzie mi zimno, problem z jedzeniem - niby chce a nie mam ochoty, a z głodu mnie az ssie:sorry2:, słabsza kondycja, czuły nos, jestem leniwa, wrazliwsza, mam wieksza cierpliwosc do dzieci -nawet własnych:blink: całkiem sporo tego jeszcze:baffled:

......ale............................................................................

ODKRYŁAM DZIS COS CO MI POMAGA NA MDŁOSCI !!!!!!! :cool: :cool:

to LIZAKI !!!

To jakis cud, jedyne co mi pomaga:tak:

Do góry