reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam się wieczornie ;D

Lecę Was nadrabiać ;D ahh dziś normalnie myślałam że padne tak gorąco było a nogi i paluszki miałam jak serdelki :p Do tego normalnie muszę Wam się pochwalić P kupil mi zdrapke i wygrałam 50zł :-D

reklama
Sicil powiem po raz kolejny że jesteście dzielni, Juluś widać siłaczem będzie :) Niech pięknie i zdrowo rośnie nasz mały cudzik :) Życzę Wam abyście jak najszybciej wrócili razem do domu, by Julek zobaczył swój prawdziwy domek i niech dalej rośnie. Myślę, że jak my wszystkie tu się rozpakujemy to Julek już spokojnie naszych dogoni albo i nawet przegoni :) W końcu jest najstarszy :) Będzie rządził bandą "czerwcowiaków" :D

ania czemu tak wcześnie będziesz miała tą cesarkę? Przecież to za 2 tygodnie już :) Kurcze a ja z terminem na 1 czerwca wg OM i wyjdzie na to, że ostatnia urodzę .. ;-)

Lena gratuluję farcika :)

Ostatnia edycja:
Rysica moim zdaniem masz obniżony poziom magnezu i stąd te twardnienia,skonsultuj to z ginem a na razie wspomagaj sie jakimś magnezem i dużo odpoczywaj

Bardzo być może, wczoraj myślałam, że to jednorazowy wybryk, ale dziś to samo prawie...Wcześniej tak nie miałam, tak nagle się pojawiło. W poniedziałek mam wizytę akurat to skonsultuję. Póki co masz rację, będę brała magnez. Dzięki za radę :)

W ogóle czuję się jak jakiś odmieniec - Wy tu piszecie o odchodzących czopach, skurczach na KTG, a ja nic z tego nie odczuwam. Owszem brzuch twardnieje, ale króciutko i rzadko teraz, miesiąc temu bywało częściej i mocniej. W gaciach sucho, żadnej wydzieliny w przeciwieństwie do tego co miałam na początku ciąży. No tylko te biodra kilka dni bolały, ale jak tylko o tym rano napisałam tak dzisiaj cisza :szok:.
I brzuchol się zdecydowanie opuszcza z dnia na dzień.

Ja mam tak samo. Poza bezbolesnym napinaniem brzuszka nic się nie dzieje,dlatego coś czuję, że jednak będzie terminowo albo po. Chyba, że po odstawieniu luteiny coś się przyspieszy.

Nie tylko Wy ;) ja też żadnych porządnych skurczy, żadnych KTG, żadnych czopów, tylko te twardnienia brzucha... Ale na mnie jeszcze czas...

Ja też nie czuję żadnych zwiastunów porodowych :p Dla tego obiecałam sobie że jak tylko wyzdrowieje to zaczynam brać się za porządną robotę domową to może coś się ruszy.

ania czemu tak wcześnie będziesz miała tą cesarkę? Przecież to za 2 tygodnie już :) Kurcze a ja z terminem na 1 czerwca wg OM i wyjdzie na to, że ostatnia urodzę .. ;-)
Szczerze mowiąc to go poprosilam, bo nam sie data podoba:-D A on nawet nie protestowal. A nam zalezalo zeby to byl piatek:happy2:

Mi wg OM wychodzi na 4 czerwca

Kamila- Ruda proszę tu nie marudzić i popatrzeć na mój suwaczek, Wy już będziecie miały maluchów w objęciach, a ja będę męczyła się w te upały.

nikt mi nie da przepisu na placek z rabarbarem :(

mlodak ja tez nie mam zadnych objawow, poza jedną akcja jaka mialam kilka dni temu jak bylam z Kuba na spacerze, no ale ja mam czas jeszcze, nie spieszy mi sie, chce wytrzymac do 15 czerwca:tak:

Dziewczyny spokojnie, jeszcze zadna z nas nie jest "przeterminowana";-) a juz niedlugo po kolei bedziemy rodzić:tak:

ania to bedziesz miala dzien wczesniej prezent na Dzien Matki:-)

Aguś ja się właśnie męczę,bo w Czechach ,przynajmniej w naszym regionie temp.dobija do ponad 30 stopni :szok:Jakby było chłodniej to bym coś porobiła,żeby te skurczybyki rozkręcić,a tak to leże i puchnę albo się pocę jak świnka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry