KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
kurcze nie mogę przestać myslec o nanulice..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam doustnie żelazo - Tardyferon. Czy Wy pisałyście, że się po tym źle czułyście??? Szyjka oki, serduszko pięknie biło. Do 37 tygodnia mam odstawić luteinę i mogę się spodziewać, że brzuch będzie bardziej bolał...hmmm...ciekawe. USG za tydzień:-)
W ogóle czuję się jak jakiś odmieniec - Wy tu piszecie o odchodzących czopach, skurczach na KTG, a ja nic z tego nie odczuwam. Owszem brzuch twardnieje, ale króciutko i rzadko teraz, miesiąc temu bywało częściej i mocniej. W gaciach sucho, żadnej wydzieliny w przeciwieństwie do tego co miałam na początku ciąży. No tylko te biodra kilka dni bolały, ale jak tylko o tym rano napisałam tak dzisiaj cisza .
I brzuchol się zdecydowanie opuszcza z dnia na dzień.
Napisze tylko , ze mlody jeszcze sie nigdzie nie wybiera, szyjka dluga i twarda. A cesarke mam ustalona na 25.05.