reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Munka ja tez bralam przez kilka dni i odstwilam... zle sie czulam, pozniej wyniki byly i tak okej jadlam wiecej bananow i kiwi i morfologia ksiazkowa, a zelazo wyrzucilam w cholere

Nanulika strasznie mi przykro:-:)-:)-( brak słów. Życzę dużo siły i tulę mocno.

Sicilka super wieści. Wspaniałego kangurowania.

Dziewczyny ja pierwszą córkę rodziłam mając 20 lat i ważyłam przed porodem 50kg ,siara mi nie leciała a piersi miałam miseczkę A,a jak mała się urodziła i w 3 dobie napłynęło mleczko to mogłam wykarmić połowę dzieci z oddziału. Dodam,że mała urodzila się w 37 tyg i przez cc, także mitem też jest,że po cc nie ma się pokarmu.
Teraz siara się pojawia ale nie leci sama tylko jak nacisnę.

Muńka ja biorę Tardyferon i czuję się po nim bardzo dobrze . Brałam po 2 tabletki dziennie i bardzo skuteczznie poprawił mi wyniki teraz mam żelazo 12 i biorę po 1 tabletce dziennie.

Nanulinka baaardzo mi przykro. Nie trać wiary, że wszystko jeszcze będzie dobrze...

nanulika :-:)-:)-( tulę mocno....

gratuluję Wam wszystkich wizyt

Sicilka super!!!Tylko tak dalej a niedługo Julek już w domku będzie!!!

Ja mam dziś tak koszmarny dzień,że chyba umrę!!!Obudziłam się o 4,bo dzieć mnie skopał i już nie mogłam zasnąć.Skurczybyki cholerne wcale się nie nasilają,ciągle są takie same i w długości i w odstępach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A do tego mam ciśnienie 70/50 i ledwo na oczy widzę....wrrrrrrrrrrrr JA JUŻ CHCĘ URODZIĆ!!!!!!!!!!!!

Munka ja tez bralam przez kilka dni i odstwilam... zle sie czulam, pozniej wyniki byly i tak okej jadlam wiecej bananow i kiwi i morfologia ksiazkowa, a zelazo wyrzucilam w cholere

źle to znaczy jak??

ViolaPop - mam nadzieje, że również nie odczuje,że to biore..

reklama
muńka
niedobrze, mdło, słabo i mam wrażenie, że na psychę mi też źle działa ale to pewnie przypadek
niby powinno się brać przed śniadaniem ale można też między posiłkami, z przynajmniej pół godz przerwami przed i po, no i nie łączyć z kawą i mlekiem, tyle wiem

ja próbowałam przed śniadaniem ale tak mi się chciało wymiotować że się nie dało

Do góry