Niespodzianka
Fanka BB :)
Jeej Nanulika trzymam kciuki zeby to sie okazalo tylko wielkim nieporozumieniem. Jeszcze nic nie jest przesadzone...Tule
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do Szafranko dowiedziałam sie tylko, że jest zastępcą ordynatora.AVO, ja bylam na 2-3 wizytach u Szafranko ale po ostatnim rachunku za wizyte-450zl (50zl policzyl dodatkowo za zalozenie ksiazeczki ciazy, to byl poczatek ciazy) zrezygnowalismy...tym bardziej, ze przyjmuje na Bielanach takich dalekich...20-30km od Ursynowa i nie chcialo nam sie jezdzic. Ale opinie ma swietne. On byl kiedys chyba ordynatorem na porodowce na Woloskiej.
Klusia, Twoja Pania doktor tez kojarze-moja kolezanka rodzila z nia (Papikian ja prowadzila) prawie 3 lata temu tez mowi, ze super babka! Udalo sie sn i bez znieczulenia
konsultował to dziś też drugi lekarz, potwierdził((
jedyne pocieszenie to że idę jutro do jakiegoś wysoce wyspecjalizowanego szpitala
Klinika Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii
i chyba jedyne na co mogę liczyć to cud...